Lola Smiljanić „kidnapovao“ pjevačicu!

237

Lola Smiljanic

Kada je neko majstor svog zanata, onda je potražnja za njim velika, a mnogi, kada je muzika u pitanju, žele da ih baš ta osoba zabavlja.Takav slučaj je sa Kristinom Kuzmanovskom, koja na svim svojim nastupima pravi odlične žurke, pa su njeni nastupi uvijek dobro posećeni, iako neki završe u kasno popodne.

Tako je bilo nedavno, kada su u klub gdje je pjevala, došli poznati fudbaleri, među kojima je bio i Lola Smiljanić.

Kako smo saznali, fudbaleri su Kristini davali odličan bakšiš, a kako su bili željni dobrog provoda, poznata pjevačica im je pjevala do 11h ujutru.

„Tačno je to što ste čuli.Prošle nedjelje na jedan moj nastupu su došli poznati fudbaleri, pa se nastup malo produžio obzirom da su momci želeli da se zabave i bili dobro raspoloženi.Svakako da nisu bili škrtii i da su poručene pjesme platili, pa je tako bilo dobro injima, a iskreno i meni i kolegama“-kaže zadovoljno Kristina.

Kristina Kuzmanovska 1

Obzirom da se provod odužio, fudbaleri su Kristinu, sa kolegama, „kidnapovali“, pa i9m je ona pjevala do 11 sati ujutru, ali se, kako nam je priznala nije bunila, obzirom da su ljubičaste novčanice letele na sve strane!