Ne želim ništa preko noći i ne prihvatam nepristojne ponude!

255

Kety 1

Teško da bi neke pjevačice na našoj estradi odoljeli nekim ponudama koje dobijaju kroz posao, ali svakako ima i onih koje takve ponude nezanimaju, a jedna od njih je Katarina Kety Marković, koja plijeni kako izgledom, tako i pevanjem, pa s’vremena na vrijeme, dobije po neku nepristojnu ponudu.

„Svi koji me dobro znaju, znaju da ja na bilo kakve ponude ne pristajem.Neko sam ko svoju karijeru gradi isključivo i samo svojim novcem i korak po korak, tako da me takve ponude nezanimaju.Nemam namjeru da bilo kome, na bilo koji način nešta dugujem ili odrađujem, kako god to da zvuči.Mirno spavam i nedozvoljavam bilo kome da me cima kad hoće i kad mu odgovara, zato što je uložio nešta u mene“-kaže sigurno Kety.

Obzirom da Kety spada u jednu od lijepših i najatraktivnijih naših pjevačica, ne čudi da dobija takve ponude, jer bi mnogi želeli kraj sebe imati takvu lepoticu, ali njen stav po tom pitanju, u današnje vrijeme čudi, jer prioznaćete, malo je takvih danas.

Kety 2

Međutim, pored takvih, Kety ne pristaje ni na druge ponude, jer kako kaže, ne želi ni sakim da dijeli svoju zaradu.

„U današnje vrijeme je popularno da neko ulaže finansije u nečiju karijeru, a onda ti vraćaš taj novac kroz tezge i to na način da nekom daješ 50 ili čak 60% zarade.Ja ne želim tako da radim.Hvala dragom Bogu, imam dosta posla, pa nisam ni prinuđena, a i iskreno, to mi malo djeluje kao robovlasnički poredak“-priznaje Kety.

Ova sve popularnija pjevačica, priprema novu pjesmu, za koju mnogi, koji su čuli, kažu da će biti veliki hit, a kako smo saznali, ista će se pojaviti početkom septembra, do kada je Kety zauzeta svaki vikend!