ZVEZDE GRANDA: Talentom obezbijedili prolazak u peti krug

144

Kako se bliži finale „Zvezda Granda“ takmičenje postaje sve zanimljivije u šta smo se uverili i u pretposlednjoj emisiji četvrtog kruga. U još jednoj uzbudljivoj epizodi muzičkog takmičenja imali smo prilike da čujemo sjajne interpretacije mladih pevačkih nada čije su nastupe budnim okom pratili i komentarisali članovi žirija: Viki Miljković, Jelena Karleuša, Aca Lukas, Marija Šerifović, Dragan Stojković Bosanac i Ana Bekuta.

3bfc3aa29788f7b9bd7ee98806c92d65_750x600

Čini nam se da je ove subote žiri bio na teškim mukama, ali i da su im kriterijumi za zvezdu “Granda” sve stroži i da se sada gleda svaka greška u pevanju.Pored Dragana Stojkovića Bosanca i Marija Šerifović postala je jedna od strožih članova žirija, te se ni ove subote nije lišila da kaže sve što misli.




I dok je Marija pomno pratila šta se dešava na sceni, Jelena Karleuša je koristila svaku priliku da popravi šminku čime je negodovala svaki nastup koji joj se ne dopada.

Ipak teškom odlukom za dalji tok takmičenja žiri je odabrao sledeće kandidate: Kostadina Petruševa, Zorana Bušina, Dejanu Erić, Šefkija Jahjića, Ljiljanu Obradović, Maryanu Katić, Radovana Šofranca, Ermina Redžića, Milijanu Šešić, Nikolu Ajdinovića i Draganu Petrović Mazu.

zvezdegranda.tv