OVO GRAND HOĆE DA ZATAŠKA: Žestoka svađa Ane Bekute i Snežane Đurišić

159

Osim Šaban i Bosanca žestoku svađu u Zvezdama Granda imale su Ana Bekuta i Snežana Đurišić , ali je sve to Grand produkcija pokušala da zataška.

grand-4-620x350

Tačnije njih dvije ne žele da se išta o tome zna, jer su sočne uvrede prštale na sve strane. Sve je počelo kada je Ana Bekuta optužila Snežanu da medijima prodaje informacije sa snimanja Zvezda Granda. Tačnije Ana je rekla da će vrlo lako saznati ko je novinaima dao sve detalje oko svađe Šabana i Bosanca. Snežana se izgledala sam prepoznala u svemu ovome te na prvoj pauzi prišla Ani da se rasprave.




Snežana je bukvalo sjurila sa svog mjesta i rekla Ani da isključi bubicu da ih ne snimaju te upitala Anu šta hoće od nje i zašto je proziva. Bekuta je kao iz topa odgovorila da nju Snežana stalno ogovara i da joj je jedna žena prije 15 godina rekla da se kloni Sneže jer je zlo od žene. Dalja rasprava se nije čula jer su se stišale da ih ne bi neko čuo , nakon što su se smirile snimanje je nastavljeno.

Saša Popović je isjekao ovaj dio u emisiji jer ne žeči da narod vidi da mu se žiri stalno svađa. Na svadbi Andreane Čekić ove dvije pjevačice se nisu uopšte pozdravila i tokom cijele večeri su se ignorisale.

e-turneja.com