SVADBA ANDREANE ČEKIĆ Parada pijanstva, bauljanja i kiča (FOTO)

276

Stihovima pesme Đorđa Balaševića „Svadba beše ko svadba i šta da se priča.

42_1000x0

Parada, pijanstva i kiča. I poznata cura u belom“, mogla bi se opisati svadbena ceremonija pevačice Andreane Čekić, koja se pre dva dana udala za klavijaturistu Ivana Miladinović. Da stvar bude gora, njihove kolege su se toliko napile da su bauljale po sali, a alkohol je učinio svoje, pa su pojedini povraćali, svađali se i jedva hodali.

Paparaco „Alo!“ uslikao je zvanice u ranim jutarnjim satima kada su konačno odlučili da napuste svadbenu salu. Žestoka svađa izbila je između pevača Darka Lazića i Saše Kapora, koji su urlali jedan na drugog na parkingu ispred restorana. Toliko su vikali, da je bilo sasvim jasno šta je predmet polemike. Lazić je na neobičan način, pun besa, savetovao Kapora u vezi sa biznisom koji je pokrenuo, dok je ovaj sve vreme pokušavao da mu objasni da zna šta radi i da nije glup. Svađa između prijatelja zamalo nije kulminirala fizičkim obračunom, jer je alkohol u venama učinio svoje.

– Aman, čoveče, zašto me ne poslušaš jednom u životu, nisi uvek u pravu za sve što pričaš i govoriš. Zato što ti želim dobro zato ti to i govorim, nemoj da praviš gluposti od svog života – vikao je Darko, ali se Saša ubrzo okrenuo i ljutito vratio u salu.

Za to vreme, njihove supruge Nikolina Kovač i Ana Sević su se zabavljale u skoro praznoj sali na Ledinama. Lazićeva lepša polovina toliko se opustila da je u jednom trenutku skočila na stolicu i sa mladom se veselila uz njene omiljene pesme. Oni koji su pili alkohol i đuskali uspeli su nekako da ostnu na nogama, doduše, nestabilnim, ali je zato bilo onih koji su se merkali. Pevač Dragi Domić nije čak ni uspeo da ostane na nogama, ali mu je najveći problem napravilo to što nije imao granicu kada je viski u pitanju, pa je odmah po izlasku iz restorana počeo da povraća. Nakon toga, Domić je molio da ga neko odveze kući, pošto nije bio u stanju da vozi.

Njegov kolega Ljuba Perućica, koji se na slavlju pojavio u pratnji atraktivne devojke, restoran je napustio sam, takođe u ne baš tako dobrom stanju, ali je za razliku od ostalih makar uspevao da održi ravnotežu. Srećom, ovoga puta nije izbačen sa slavlja, kao što je to bio slučaj na punoletstvu Viktora Živojinovića. Njegova bivša devojka Aleksandra Prijović nije se pojavila na slavlju, iako je uredno bila pozvana da dođe. U slavlju su uživali Slađa Alegro, Milan Mitrović, Ivana Selakov, Nadica Ademov, Jelena Kostov, Biljana Sečivanović, Đani, Snežana Đurišić i mnogi drugi. Mladenačka torta poslužena je gostima tek posle dva sata ujutru. Kapor i Lazić svadbu nisu napustili ni u pet časova ujutru, do kada je naša ekipa bila ispred restorana.




alo.rs