NAGRAĐUJEMO VAS: Osvoji ulaznice za koncert Bobana Rajovića u Areni Zagreb

257

Pjevač crnogorskih korijena imena Boban Rajović koji je do prije mjesec dana bio nepoznat široj Hrvatskoj javnosti iznenadio je sve napunivši splitsku Spaladium arenu do zadnjeg mjesta. Atmosfera i doživljaji Bobanovih fanova, ali i svih ostalih koji su prisustvovali koncertu nose samo riječi pohvale i divljenja pjevaču koji smatra ljubav i naklonost publike glavnim faktorima u njegovom uspjehu.

13149809_10154096797704259_91309026_n

Ispunjen koncertni prostor Arene veliko je dostignuće svakog izvođača i svakako dokaz o popularnosti i vjernosti njegove publike. Za Bobana nastup u Areni Zagreb znači više od samog koncerta, za njega ovaj nastup predstavlja sažetak priče o usponu kroz pjevačku karijeru, priču o odricanju i ne odustajanju od svojih snova i ono najvažnije priču o ljubavi i povezanosti s publikom s čime se rijetko koji izvođač može pohvaliti.

Također na koncertu uz Bobana nastupiti će i posebni gosti iznenađenja od kojih je za sada otkrivena samo pjevačica Kristina Ivanović, a prema riječima organizatora ne objavljeni gosti iznenađenja će svakako svojom popularnošću i dugogodišnjom karijerom pridonijeti posebnosti ovog megaspektakla.

Većina zagrebačke arene je već rasprodana, što i ne čudi jer Boban svoje fanove ima širom lijepe naše ali i u susjednim zemljama.
Karte za koncert možete kupiti u sustavu Eventima (www.eventim.hr) ili kod mobilnih blagajni, te na taj način ostvariti dodatni popust od 10kn na svaku kartu i CD na poklon uz svaku kupljenu kartu. Mobilne blagajne: 099 3403 214 (Antonio) i 091 1958 783 (Edin).

Ovom prilikom čitatelje našeg portala nagrađujemo s 5 puta po dvije ulaznice za koncert u Areni Zagreb. Prvih 5 osoba koje svoje podatke (Ime, Prezime, Adresa) pošalju na mail [email protected] osvojit će ovu prestižnu nagradu. Sretno svima!