SUROVO ISKREN: Ovo niste znali o Denisu Kadriću

164

Denis Kadrić i ove subote izmamio je osmehe žiriju i publici,a specifičnom energijom na sceni pokazao je kako se peva u trećem krugu i zasluženo prošao dalje. Međutim njegov nastup ostao je u senci zbog poziva Marije Šerifović da sa njom i Jelenom Karleušom ide u provod, na šta je on odgovorio da sa divom ne želi da se druži.

eec419e312f5c422a31f44619db9c100

„Rado bih išao u grad sa Marijom, voleo bih da vidim kako izgleda provod u kafani sa njom“, kaže Denis i dodaje da Jelenu ne želi u svom društvu sve dok ne promeni mišljenje o njemu. „Voleo bih da desi taj izlazak sa njima, samo što imam svoj stav i ako me neko uvredi,kao što je Jelena prošlog puta, teško da mogu preko toga da pređem“, priča Denis koji inače uvažava Jelenino mišljenje, ali ga je ipak povredillo što u drugog krugu nije imala lepe reči za njegov nastup.

Na pitanje kako reaguje na to što su mu Marija i JK rekle da ima dijagnozu, Denis kaže: „Ne ljutim se. Ja sam normalan čovek, samo me neko vidi drugačijim očima. Pozitiva sam od rođenja, ništa ne glumim, takav sam kakav sam i ne mogu niti želim sebe da menjam“.




Denis je van scene izuzetno pozitivan i trudi se da izmami osmehe ljudima,a baš zbog toga je omiljen u društvu. „Sa mnom je smeh zagarantovan. Volim da pričam viceve, volim zezanciju, pozitivne priče, a ne podnosim negativnost“, ističe Kadrić kom prijaju šale sa Marijom i Jelenom, ali kako kaže, najbitnije mu je da svojim pevanjem ostavi dobar utisak na žiri.

„Najbitnije mi je mišljenje od Bosanca i Šabana i normalno od Marije. Takođe cenim mišljenja ostalih članove žirija, jer smatram da ne bi bili tu gde jesu da nisu ostvarili uspešne karijere“, ističe Denis, dok na pitanje ko mu se iz žirija najviše dopada sa osmehom kaže: “Teško pitanje, svi su super, i Bekuta i Viki, pa i Jelena Karleuša“.

zvezdegranda.tv