Kristina Kuzmanovska:“Divim se Mariji Serdar“!

241

Kristina Kuzmanovska 1

Iako mnogi tvrde da na našoj estradi nema iskrenog prijateljstva i da izmedju pjevača, posebno pjevačica, vlada ljubomora i zavist, Kristina Kuzmanovska i pobjednica takmičenja „Pinkove zvezdice“, Marija Serdar pobijaju ove navode.

Njih dvije se izuzetno cijene i vole, a kao dokaz tome je i činjenica da je Marija izrazila želju da upravo Kristina pjeva na svadbi njenog brata, dok s’druge strane Kristina tvrdi da će Marija biti jedna od najvećih zvijezda na našoj estradi i da njeno vrijeme tek dolazi!

„Marija je vanserijski talenat i ona je neko čije vrijeme tek dolazi.Za nekoliko godina, kada bude malo starija, sigurna sam da će rijetko koja pjevačica moći da joj stane rame uz rame.Toliko dobro pjeva, a s’druge strane je toliko skromna, iako joj talenat dozvoljava da bude bahata, da će ljudi ite kako znati to ceniti, jer su samim tim što su je izglasali za pobednicu, već prepoznali kao nekog ko izuzetno dobro pjeva“-tvrdi Kristina.

Kristina Kuzmanovska 2

Iako obožava da sluša Mariju kako pjeva, Kristina nam nije otkrila koju pjesmu traži Mariji kad uzme mikrofon, rekavši nam da takvih pesama ima mnogo.

Ko zna, možda u budućnosti možemo očekivati i neku njihovu duetsku pjesmu.