BRAVO: Oduševiti će vas kada vidite šta će Grand uraditi za porodicu ubijene Jelene

153

Direktor “Grand” produkcije Saša Popović posvetio je specijalnu emisiju nastradaloj Jeleni Marjanović, u kojoj je ugostio saradnike i bliske prijatelje ubijene pjevačice. Takođe je i istakao koji će to veliki humani gest produkcija “Grand” učiniti u čast pjevačice, koja je i sama započela karijeru kao “Zvezda Granda“, još sa 13 godina.

thumb460_89112_1sasa

O stravičnom zločinu koji se dogodio prije nedjelju dana i mučki ubijenoj Jeleni Marjanović sa sjetom su pričale njene bliske prijateljice i koleginice Nada Topčagić i Indira Aradinović Indi, kao i Goran Ratković Rale, sa kojima je sarađivao i suprug pokojne pjevačice, aranžer i kompozitor Zoran Marjanović.

Osim što su se Nada i Indi prisjetile dugogodišnjeg drugarstva sa Jelenom, koje će im zauvijek ostati u sjećanju, Saša Popović je otkrio i koji će to humani gest produkcija “Grand“, u čijoj je izdavačkoj kući bila Jelena, učiniti u narednom periodu.

– Objavićemo DVD sa svim Jecinim nastupima, kao i CD sa kompilacijom pjesmama koje je snimila. Cijeli prihod od prodaje biće dat Jeleninoj porodici – rekao je Saša Popović u emisiji emitovanoj na TV Prva.

(Telegraf.rs)