ALEKSANDAR VUČIĆ GOST VANREDNOG TELERINGA

225

U ponedjeljak, 11.04.2016. u 19:15h na programu OBN TV je vanredno izdanje Teleringa OBN TV a gost Mate Đakovića je Aleksandar Vučić

telering  VUČIĆ

U političkom talk show “Telering” političari nastupaju kao obični ljudi, bez cenzure i fraza, a tako će biti i u vanrednom izdanju Teleringa u ponedjeljak, 11.04.2016. u 19:15 kada će  Mato Đaković ugostiti Aleksandra Vučića Predsjednika Vlade Republike Srbije.

– Sa svojim gostom Đaković će razgovarati o aktuelnim dešavanjima u  regionu, posebno nakon presuda Haškog suda. Mogu li narodi Bosne i Hercegovine , Srbije i Hrvatske živjeti u trajnom miru ili nas u budućnosti čekaju novi sukobi?

Posljedice presuda Radovanu Karadžići i Vojislavu Šešelju na odnos Beograda i Sarajeva? Ima li stabilne BiH i Srbije bez strateškog saveza Bošnjaka i Srba s obje strane Drine? Ko želi destabilizaciju odnosa u regiji? Šta će donijeti direktan srpsko-bošnjački dijalog o otvorenim pitanjima? Ima li mirne budućnosti bez istine o prošlosti?

Kakva je uloga Rusije, SAD-a i evropskih sila u regiji? Može li ekonomija povezati ono što su uništili ratovi? U vanrednom  “Teleringu” možete čuti i koja je skrivena pozadina događaja o kojima se najviše posljednjih dana priča, a najmanje zna.

Ne propustite pogledati vanredno  izdanje “Teleringa” u ponedjeljak 11.04.2016. od 19:15h samo na OBN TV”.