Semir Jahić: Ponosan sam što nastupam sa Lepom Brenom

243

Razgovarali smo sa Semirom Jahićem pred nastup u Berlinu na kom je nastupio sa Lepom Brenom. On nam je otkrio da je ovo prvi put da će sa velikom zvezdom nastupiti čak dva puta za redom i to drugog aprila u Berlinu, a zatim devetog i u Cirihu.

de43b03a3852823df176de725568b0bb

“Spreman sam za ta dva velika koncerta i jedva čekam da izađemo na scenu. Veoma sam ponosan što ću se pridružiti Lepoj Breni u Berlinu i Cirihu jer pre godinu dana o tome sam mogao samo da sanjam.”, sa osmehom kaže Semir koji obožava Brenine pesme, ali ističe da mu je ipak omiljena “Čik pogodi”.

Zadovoljan kako napreduje njegova karijera Semir nam je u šali otkrio da je više na točkovima nego kući. “Kad me prijatelji pitaju kad radim ja im kažem dva dana sam kući, samo da prespavam i nastavljam dalje. Ovakav tempo ume da bude naporan, ali se ne žalim, svaki nastup donosi mi nova uzbuđenja”.

Iako često nastupa Semir uvek nađe vremena da se priključi nekoj humanitarnoj akciji, a ovoga puta rešio je pomogne jednog organizaciji iz Srebrenika. Humanitarni koncert za pomoć mladiću u prikupljanju novca za operaciju kičme održaće se 12. aprila u Srebreniku i uz Semira, na koncertu će nastupiti Mirza Selimović i Jasmin Hasić. “Kontaktirali su me organizatori humanitarnog koncerta, a ja sam zamolio Mirzu i Jasmina da nam se priključe i pomognu nam da prikupimo novac. Oni su prihvatili i ponosan sam što ću moći na neki način da doprinesem oporavku Almisa. Svi su dobrodošli da nam se pridruže u Sportksoj dvorani Srebrenik i pomognu ovom mladom momku”, kaže Semir.

Semir nam je otkrio i da je nova pesma u pripremi, ali o tome više u sledećem intervjuu.