SVAĐA U ZVEZDAMA GRANDA: Ana Bekuta žestoko isprozivala Jelenu Karleušu!

160

Ana Bekuta i Dragan Stojković Bosanac podsmijavali su se koleginici iz žirija „Zvezda Granda“ Jeleni Karleuši! Opšta polemika nastala je nakon što je takmičarka Milica Popović otpjevala pjesmu JK „Žene vole dijamante“. Ana Bekuta prva je dobila pravo da ocjenjuje.

thumb460_88808_1ana bekuta jk

– U prvoj pjesmi bila si divna, ali ne znam zašto ovakva interpretacija u ovoj pjesmi Jelene Karleuše. To se recituje, to se ne peva. To je štos pjesma. Žao mi je, bolji utisak si ostavila u prvoj pjesmi Goce Tržan „Zagrli“ – rekla je Ana, a Jelena nije izdržala, pa joj je ljutito odbrusila:

– Ja se ne bih složila s tobom!

Bekuta je pokušala da joj objasni:

– Ima u refrenu pjevanja, ali strofe su recitovanje!

Međutim, Karleuša nije dozvolila da kritikuju njenu pjesmu.

– Pa nije, baš je zahtjevna strofa u ritmičkom smislu, mora mnogo precizno da se otpjeva. Inače, to je pjesma koju u originalu pjeva najveća turska zvijezda Tarkan i pjesma je vrlo zahtjevna za pjevanje – rekla je pjevačica koleginici iz žirija, a potom se obratila kandidatkinji:




– Milice, ti je nisi intonativno tačno otpjevala i stvarno sam ti dala glas zbog prve pjesme, koja opet nije bila grom, ali je mnogo bolje otpjevana nego druga pjesma. Ako je moja pjesma brza, to ne znači da ne treba da se vodi računa o intonaciji, dikciji, izrazu, o svemu. Znači, nije sad izbombati i čisto da prođe kako prođe. Mora da se vodi računa, ali dala sam ti glas.

Došao je red i na Bosanca da se obrati takmičarki.

– Dušo moja, kod tebe ima posla pjevačkog. Što se tiče druge pjesme, nije loša, ali u Tarkanovom izvođenju. Kako si čula, tako si je i pjevala. Jedino intonativno da si bila sigurnija, ali pošto s vremena na vrijeme ni to nije bitno, mogao sam i tebe da pustim da prođeš – kazao je harmonikaš, dok je JK sve vrijeme prevrtala očima.

Marija Šerifović se složila s Bekutom.

– Ana i ja smo se malo konsultovale. Refren je lak, ali strofa nije – rekla je Šerifovićeva i otpjevala početak numere, a Karleuša je dobacila:

– To samo maher može da pjeva, čisto Ani jedna mala digresija!

(Kurir)