Televizija OBN ekskluzivno prikazuje prvu epizodu druge sezone AMC serijala „Fear The Walking Dead”

432

31. mart 2016. – U okviru ekskluzivnog ugovora između OBN televizije i AMC Networks International – Central Europe, OBN će, 11. travnja 2016. sa početkom u 22.00 sata,premijerno emitirati prvu epizodu dugo očekivane nove sezone serijala „Fear The Walking Dead”.

FTWD_255X170

Fear The Walking Deadje prošle godine širom svijeta postiglarekordne rezultate gledanosti bivajući najgledanija prva sezona neke serije u povijesti američke kablovske televizije.

Na kraju prve sezone Madison, Travis i njihova proširena obitelj potražili su privremeno sklonište na Strandovom ograđenom imanju sa pogledom na Pacifik. Dok su građanski nemiri u stalnom porastu, a umrli preovladavaju Los Angelesom, Strand prirprema bijeg na „Abigail” – njegovu veliku jahtu usidrenu u blizini obale…

Izvršni producenti serijala su njen kreator Dave Erickson te Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero i David Alpert. Zvijezde Fear The Walking Dead su Kim Dickens u ulozi Madison, Cliff Curtis kao Travis, Frank Dillane kao Nick, Alycia Debnam-Carey kao Alicia, Ruben Blades kao Daniel, Mercedes Mason kao Ofelia, Lorenzo James Henrie kao Chris te Colman Domingo kao Strand.

Druga sezona Fear The Walking Dead svoju ekskluzivnu premijeru, u preko 125 zemalja, ima na AMC Global u nedjelju, 10. travnja u 21.00 sati ET/ ponedjeljak 11. travnja u 03.00 sati po srednjeeuropskom vremenu – istovremeno sa premijerom na AMC U.S. – i sa reprizom u udarnom terminu iste večeri u  22.00 sati po srednjeuropskom vremenu.

Emitiranje prve epizode, u ponedjeljak u 22.00 satabiti će eksluzivno upriličeno u suradnji sa OBN televizijom. Zahvaljujući ovoj suradnji, premijerna epizoda 2.sezoneFear The Walking Dead, pored pretplatnika AMC kanala,biti će dostupna i u domovima širom Bosne i Hercegovine.

„Jako smo zadovoljni zbog mogućnosti proširenja naše suradnje sa OBN-om i na drugu sezonu Fear The Walking Dead, kao što  je to bilo i sa prvom sezonom. Sa oduševljenjem bosanskoj TV publici donosimo ovaj odlični sadržaj putem najgledanijeg kanala u zemlji” – izjavio je Mike Moriarty, generalni Direktor AMC Networks International – Central Europe, DMC i Zone.

Petnaest epizoda druge sezone serijala Fear the Walking Deadbiti će emitirane u dva dijela; počevši sa prvih sedam epizoda u travnju i preostalih osam epizoda kasnije u 2016 godini.