Milica Todorović: Uskoro “Cure privode” i duet sa Rozgom

315

Pevačica Milica Todorović se vratila iz medijske ilegale u kojoj je bila nekoliko meseci i sada vidno raspoložena i nasmejana vraća se svojim obavezama u emisiji “Neki novi klinci”.

IMG_6870-710x473

Pevačica je na razne teme govorila za Grandov portal,a između ostalog otkrila da će uskoro izaći njena nova pesma “Cure privode” za koju planira da snimi i spot. Duet sa Jelenom Rozgom, kako kaže izlazi pred leto.

Najavila si novu pesmu i naziv za istu, kada ćemo moći da je čujemo?

Pesma se zove Cure privode, sve je zavrešeno, pesma je smixana, prezadovoljna sam kako izgleda final! Muziku i tekst je radila Divna Milovanović. Divna je uradila veoma zanimljiv tekst, baš sam zadovoljna! Sada počinjem da radim na spotu! Tražim pravog reditelja koji bi na pravi način mogao da isprati celu priču. Jedva čekam da se spot ekranizuje i da napokon predstavim svoju novu pesmu, jer baš dugo nisam ništa novo snimila!

Da li je ova pesma naslednica pesme Tri čaše? Očekuješ li da će biti hit kao i ona?

U pesmi su prisutne trube i jako je vesela, mislim da će biti naslednik Tri čaše! Ova pesma je nešto skroz drugačije, imala sam ranije trube u pesmama, ali sam tada bila jako mlada i te pesme nisu ostale zapažene, ali sada baš verujem u ovu pesmu, mislim da će se svima dopasti!

grandnarodnatelevizija.com