Ava Karabatić trudna?

236
Hrvatska starleta Ava Karabatić nakon šest mjeseci je izašla iz rijalitija „Parovi“, a razlog bi mogla biti eventualna trudnoća, saznaje Stars!

Prema saznanjima našeg magazina, Karabatićeva je posljednjih mjesec dana stalno osjećala mučninu i malaksalost, zbog čega je bila neaktivna i neprimjetna pored ostalih učesnika, pa joj je dobro došla nominacija za izbacivanje i izlazak iz vile „Parova“.

Budući da tokom boravka u rijalitiju nije imala ljubavnu aferu s nekim od učesnika, postavlja se pitanje ko je srećni tata. Prema riječima našeg izvora, Ava Karabatić je dva puta nedeljno izlazila iz rijalitija na nekoliko sati i viđala se s dečkom.

– Nije Ava jedina koja je imala tu privilegiju. Još neke učesnice dobijaju slobodan dan, viđaju se s momcima, familijom, prijateljima, ali o tome se ne govori. Karabatićeva je taj uslov postavila prije nego je ušla u vilu i produkcija je održala obećanje. Tokom tih izlazaka uglavnom se viđala s momkom, a kad on nije bio u Beogradu, odlazila je kod frizera, na masažu i druge tretmane – tvrdi naš izvor.

Pozvali smo i Avu Karabatić, koja se nije zbunila kad smo je upitali da li je zbog trudnoće izašla iz rijalitija.

– Ciklus mi kasni već tri mjeseca. Zakazala sam termin kod svoje doktorice, pa ću uskoro znati da li je u pitanju stres ili sam trudna. Nisam željela da kupim kućni test za trudnoću, ne vjerujem tim spravicama. U svakom slučaju, opuštena sam, šta bude, biće – rekla je Ava za Stars.

Stars.rs/Maid Đelilović