Maja Šuput promovisala spot za pjesmu ,,Ne lomi mi srce”

248

Nakon “Lopova” koji rasplesao publiku u klubovima i na koncertima u Hrvatskoj i regiji, Maja Šuput izbacila je novi singl.

Spot je snimala u Brazilu, a hit “Ne lomi mi srce” još je jedan hit autora Natka Smoljana Nace, Faye i Ivana Dražića. Maja poručuje da je na video snimljen u Brazilu iznimno ponosna i sigurna je da će gledateljima prenjeti energiju i strast Brazila, pa će na prve taktove pjesme zaplesati i zapjevati sa njom.

View this post on Instagram

ŠTO SE MENE TIČE MI SMO U VEZI 😂😂😂 upoznala sam @rafaelporphirio u Brazilu prije desetak dana na snimanju spota. Izabrala sam ga iz kataloga modela. Kad je usao u prostoriju ostala sam šokirana njegovom ljepotom. Dakle on je prokleto zgodan. Ljepsi je nego na slici. Ja sam se toliko oduzela da ga nisam mogla pogledat u oci a kamoli se opustit i krenut opusteno snimati. Samo sam se smijala i govorila svojima u ekipi da ne mogu , da se sramim. Ja da se sramim??? On s druge strane je stalno ispitivao prevoditeljicu dali sam ja zadovoljna njegovim izgledom. Kao mala djeca. On nesiguran, ja se sramim. Nakon pola sata morali smo glumit par koji se grli, ljubi, voli … Brzo smo se uspjeli opustit. Preuzeo je inicijativu i ozbiljno dobro odradio sve sto su redatelji trazili. Ova slika nastala je usred snimanja i ja sam sam samo ponavljala : Sto se mene tice mi smo u vezi " 😂😂 Ekipa se naravno smijala a njemu smo sve morali prevodit jer ne govori engleski. Eto, sta ti je zivot. Sporazumijeli smo se jezikom a nismo mogli rijecima. Bio je to savrsen dan. Od tada mi ova slika stoji na zaslonu telefona. Cuvala sam je sebicno za sebe. Ali danas kada je Dan Zena pozeljela bih svakoj od vas barem jedan ovakav dan, barem jednu ovakvu uspomenu jer ne crvenimo se ko klinke precesto, ne osjecamo mrave u trbuhu svaki dan i ne grlimo ovakve likove dva put u zivotu. Sretan vam DAN ZENA i od srca vam zelim jednu ovakvu brazilsku pricu . Volim vas koke ❤️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

“Rafaela sam izabrana iz kataloga modela. Kad je ušao u prostoriju ostala sam šokirana njegovom ljepotom. Dakle on je prokleto zgodan. Ljepši je nego na slici. Ja sam se toliko oduzela da ga nisam mogla pogledat u oči, a kamoli se opustit i krenut opušteno snimati. On nesiguran, ja se sramim. Nakon pola sata morali smo glumit par koji se grli, ljubi, voli … Brzo smo se uspjeli opustiti. Preuzeo je inicijativu i ozbiljno dobro odradio sve što su redatelji tražili”, nedavno je otkrila Maja na svojem Instagramu.

U novom seksi spotu otkrila je i svoje plesno umijeće, a kako su Brazilke poznate po svojim stražnjicama, Maja nije odoljela a da ne pokaže i svoje adute.

Maid Đelilović