Kada multimilijarder ženi sina: J Lo, Enrique Iglesias i Sting napravili ,,dernek do zore”

560

TOP tema u Rusiji, ali i svijetu ovoga je vikenda bilo skupocjeno vjenčanje sina ruskog multimilijardera, koji je na ekstravagantan pir svog jedinca navodno potrošio golemu svotu novca.

Snimke sa vjenčanja procurile su gotovo odmah, ali sada su u javnost dospjele i brojke. Mladenkina vjenčanica s potpisom Elie Saab stajala je oko 18 hiljada funti, a težila je oko 12 kilograma budući da je bila optočena dijamantima. Na glavi je nosila također dijamantnu tijaru.

Procjenjuje se da je čitavo vjenčanje stajalo čak milijardu američkih dolara.

Na vjenčanju su nastupili Enrique Iglesias, Sting i Jennifer Lopez. Iako se ne zna koliki honorar su dobili, poznato je da je J Lo prethodno za nastup Gurbangulija Berdimuhamedova, bivšeg turkmenistanskog predsjednika, dobila milijun dolara.

Novopečeni bračni par imao je i tortu višu od konobara koji su je poslužili, a večer je zaključena spektakularnim vatrometom.

https://www.instagram.com/p/BDjGDAiNpYJ/?taken-by=_masusenkie__girls_888

Mladoženja, 28-godišnji Said Gutseriev je sin 6.2 milijarde dolara “teškog” ruskog naftnog tajkuna Mikhaila Gutserieva, dok se o prelijepoj mladoj, 20-godišnjoj studentici Khadiji Uzhakhovoj, malo toga zna.

Ipak, zlobnici su već komentirali kako je mladoženja daleko neugledniji od mlade, no “novac ga čini ljepšim”.

https://www.instagram.com/p/BDg2EBqNpd0/?taken-by=_masusenkie__girls_888

https://www.instagram.com/p/BDhx__wtpeZ/?taken-by=_masusenkie__girls_888

Maid Đelilović