Evo kako je Adil reagovao kad je Mehdi Žigo otpjevao njegovu pjesmu u Zvezdama Granda

140

Mehdi Žigo je bar za sada završio svoje učešće u Zvezdama Granda nakon što je ispao u trećem krugu. On je u duelu dobio više glasova od svog protivnika ali ipak samo jedan glas ga je dijelio od direktnog prolaska u četvrti krug , na kraju emisije u baražu nije imao sreće , tako da nije prošao. Ali naravno još uvijek postoji mogućnost da bude vraćen u takmičenje.

indeksiraj

Za sporiju varijantu on je odabrao pjesmu Adila Maksutovića “Moje si nebo” , žiri je odmah prepoznao da je on ovu pjesmu maksimalno dobro izveo a to pokazuju i glasovi , svakako dobiti 5 glasova ipak nije mala stvar. Nakon njegovog nastupa oglasio se i Adil na svojoj facebook stranici te pohvalio Mehdijev nastup.

“Bravo Mehdi…lepo, nežno, dinamički jako dobro… na svoj načn… Sitne intonativne greške (koje su čule Marija i Jelena jer jedine imaju melodiju pesme u glavi ) ti oprastam… zato što si preneo ono što je najbitnije… TO JE EMOCIJA KOJU NOSIŠ U SEBI I KOJA NE MOŽE DA SE NAVEŽBA! Ostalo će vremenom biti sve bolje i bolje… samo ako budeš vredan, prizeman i uporan… Sve najbolje.” , napisao je Adil na facebook-u.

e-turneja.com