(VIDEO) SMJEHOTRES NA SCENI: Urnebesnom imitacijom Severine, Đoša cijeli studio doveo do suza!

222

Tokom sinoćnje emisije “Tvoje lice zvuči poznato“ Bogoljub Mitić Đoša je imao komičan nastup koji je žiri i publiku nasmijao do suza. Dara Bubamara i Đoša su kao Saša Matić i Severina najavljivali ozbiljan šou koji se potom i dogodio. Marija je rekla da slijedi smjehotres, jer će njihov nastup sve dovesti do suza.

88347_bogoljub-mitic-dosa-severina-kojic-foto-aleksandar-krstovic-damir-dervisagic-1458869010-871805

Dara je naglasila da voli da radi sa Đošom i da ona pjeva ozbiljnije, a on smješnije pjesme. Prvo je Dara otpjevala pjesmu “More tuge“, i glasom i stasom zaličila na poznatog pjevača, a onda je na scenu izašao Đoša i ozbiljan nastup pretvorio se u pravu komediju. U crvenoj haljini, sa vještačkim ustima potrudio se da bude Severina što je izgledalo veoma smiješno.

Zajedno su otpjevali hit “Nađi novu ljubav“, da bi Đoša sam nastavio da zabavlja publiku pjevajući Severininu pjesmu “Moja štikla“. Dok je skakao čak se i okliznuo, ali su momci uspjeli da ga pridrže da ne padne. Svi su se smijali do suza. Ivanu i Đuri je toliko bilo zabavno da su uzeli Đošin bodi kako bi pokazali da zajedno mogu da uđu u njega. “Samo da ne ispadne sapun, moramo sinhrono”, dodao je Đuro kojem se nastup posebno dopao.

“Nisam mogla da prestanem da se smijem, čak sam se i zaplakala od smijeha. Moram da pohvalim Daru, sjajno je otpjevala ove pjesme sa puno emocija. A Đošu bih takođe pohvalila i mogu da zapazim da je smršao. Sad je kao posteljina za jedan krevet. U kombinaciji ste šou“, zaključila je Ana Kokić. Pogledajte šou koji je priredio Đoša.

(Kurir)