Zvezda Granda otkriva razlog raskida sa kćerkom Zorice Brunclik: Ona je…

217

Zvezda „Granda“ Joca Stefanović našao se u centru medijskih zbivanja zbog prepucavanja sa starijom koleginicom Zoricom Brunclik, sa čijom kćerkom Zlatom Aranđelović je bio, donedavno, pet mjeseci u ljubavnoj vezi.

thumb460_88170_1joca

Zorici je zasmetalo što je Joca u javnosti govorio o toj vezi, kao i o razilaženju sa njenom kćerkom, pa on za „Alo!“ otkriva zašto je došlo do raskida:

– Velika je bila razlika između njenog i mog karaktera. Poslije pet mjeseci vidiš koje stvari ti odgovaraju, a koje ne. Meni je njena neozbiljnost poremetila planove sa njom. To ne umanjuje činjenicu da je ona fantastična djevojka – rekao nam je Joca i istakao da je ružno da Zorica dovodi u pitanje ozbiljnost njegove i Zlatine emotivne priče.

– Ne postoji širok pojam veze. Za mene je veza – veza, i zna se dobro šta to podrazumijeva. Zorica nije trebala da komentariše vezu između mene i Zlate, jer vrlo dobro zna kakav sam ja bio prema njenoj kćerki i kakav smo odnos imali. Malo me je razočarala zbog negativnih komentara. Moj otac je jedno veliko ime, pa nije sebi dao za pravo da nas komentariše – kaže Stefanović i dodaje:

– Ne razumijem otkud joj ideja da ja hoću da pravim marketing preko imena njene kćerke. Ja da sam želio pažnju medija zbog te veze, objelodanio bih to čim smo uplovili u romansu – zaključio je mladi pjevač.

(Alo.rs)