ZVEZDE GRANDA: Nemanja Radisavljević: Obozavam Lukasovu energiju na sceni !

119

Na našem portalu smo predstavljali većinom učesnike iz Bosne i Hercegovine na ZVEZDE GRANDA,ovaj put ćemo Vam predstaviti jednog jako talentiranog dečka iz Srbije.On ima dvadeset i sedam godina i dolazi iz Kruševca njegovo je ime Nemanja Radisavljević.

nemanjaSudeći prema onom dok te slušamo kada pjevaš, rekli bismo da se već dugo baviš pjevanjem. Da li je to tako?

– Prvi put sam mikrofon uzeo u ruke na audiciji 2010 godine od tada se bavim pevanjem aktivno,kao klinac nastupao sam na raznim priredbama ali se nisam tada ozbiljnije posvecivao tome,inace ranije sam se bavio nogometom.

Ti si definitivno postao miljenik publike, to se vidi i po tvom Facebook profilu i usudit ću se reći kako imaš zaista pravu armiju fanova. Kako si osvojio publiku za tako kratak period, da li su možda godine te koje su uticale na to ?

– Za sada su svi komentari pozitivni,ali kada se utisci malo slegnu moci cu objektivnije da saberem utiske..vreme ce pokazati imam li potreban kvalitet za nesto veliko.

Kako si dosao na ideju da se prijavis na ZVEZDE GRANDA ?

– Na ideju sam dosao sasvim slucajno,pevao sam u sobi tudje pesme i nije mi se to ucinilo lose.

Odusevio si publiku a i cijeli Grand,kakva su tvoja ocekivanja na Zvezde Granda ?

– Najvazije mi je bilo da se predstavim u sto boljem svetlu i da komentari zirija budu pozitivni,kako takmicarskog tako i produkcijskog zirija.

Možda je prerano govoriti o tome, no očekuješ li ulazak u finale ?

– Rano je za to stvarno,ovo je tek pocetak…ima puno kvalitetnih kandidata i bice vrlo tesko ove godine…ipak prilicno verujem u sebe.

Kako je zabavljati publiku u nekom lokalu, da li imas nastupa i gdje te tvoji fanovi mogu uskoro vidjeti ?

– Nastupam u svom gradu…divan je osecaj kada ljudi pozitivno odreaguju na nesto sto uradis.

Otvori dušu našim čitaocima portala, naročito pripadnicama ljepšeg pola…Kakvo je tvoje ljubavno stanje, šta se dešava na tom polju ?

– Zauzet sam,imam devojku.

Tko je ti uzor od estradnih umjetnika ?

– Toma Zdravkovic,Zeljko Samardzic…obozavam Lukasovu energiju na sceni…ima jos par njih.

I za kraj poruka za sve nase vjerne citaoce !

– Poruka bi bila da ne odustaju od svog cilja…ja sam ovo pokusavao par puta i svaki put sam imao sve vecu zelju da ostvarim ono sto sam sebi zadao kao neki cilj…poljubac i pozdrav za sve od Nemanje.