Pjevačica poručila Nadici Ademov: “Do jučer si prodavala čarape na buvljaku, a sad me ne poznaješ“ – OVAKO je reagovala Zvezda Granda!

238

Paljbu po Zvezdi Granda Nadici Ademov osula je, ni manje, ni više nego njezina koleginica, sadašnja članica grupe “Medeni mjesec“ Miroslava Jovanović, koja se i sama okušala u Grandovom takmičenju, ali nije ostvarila uspjeh i nije ostala zapažena.

87963_1nadica

Naime, Miroslava je na svom Facebook profilu objavila status u kojem je navela kako je dotična N.A. kako ju je nazvala, nekada prodavala čarape na buvljaku, a sve to jer je bila izrevoltirana jer ju je uobraženo i arogantno pogledala na pitanje kako je. Da je riječ o Nadici otkrila je upravo Ademova koja je na svom Facebook profilu objavila status od Miroslave, ali i poruku koju joj je napisao Nadicin brat Ramče Ademov. Obje pjevačice su nešto kasnije izbrisale svoje Facebook objave, ali mi smo uspjeli sačuvati print screen.

Prvo je Miroslava Jovanović objavila status:

– “Jedna osoba, hajde neću da je imenujem i reklamiram, dotična N.A. koja je sada kao ZVIJEZDA, a ubrzo PADALICA, neće da se javi iz pristojnosti, a sjedim pored nje u šminkernici… Pritom moja kultura dozvoljava da je pitam kako je, jer se poznajemo… Da bi ona mene arogantno i uobraženo pogledala. Do jučer je prodavala čarape na subotičkom buvljaku, a sada glumi ludilo. Ne znam samo čime si se tako pohasila?! Eee dotična KO VISOKO LETI NISKO PADA. Nemam običaj da pišem statuse, ali ovo me je jako naljutilo. FUJ!!!“




Vjerovatno niko nije ni naslutio kako se radi o Nadici Ademov, no sama pjevačica se odala kada je na svom Facebook profilu objavila ovaj status pjevačice Medenog mjeseca, ali i prepisku onoga što je Miroslavi napisao njezin brat:

– “Ćao Miroslava. Što si napisala takav status života ti? Baš sam sada pričao sa sestrom i kaže da te jedva prepoznala. Mislim da nije uredu sa tvoje strane što si se tako ponijela, ali OK to je tvoje pravo. Nisi je uvrijedila, samo si sebe spustila. Čarape nismo prodavali, ali i da jesmo to je posao kao svaki drugi. A ti navrati u moj butik, imam lijepe ženske patike i košulje, to prodajem. Ljubim te i pozdravljam i drago mi je da si se priključila bendu kao što je “Medeni Mjesec“. ŽeliM ti uspješno karijeru, ali ako nastaviš da pišeš loše o svojim koleginicama teško da ćeš. Pozdrav“, napisao je Nadicin brat Miroslavi, a Ademova je sve to postavila na Facebook profil.

Ipak, i jedna i druga su, iz njima poznatih razloga kasnije izbrisale ove objave sa svojih Facebook profila.

Ekskluziva.ba