GOST TELERINGA AZMIR HUSIĆ

234

Ozbiljan i profesionalan, predsjednik tuzlanske Slobode Azmir Husić gost je ovonedjeljnog Teleringa OBN TV. Husić nastoji na čvrste noge postaviti klub te se nije libio uhvatiti u koštac sa silnim problemima koji su ga dočekali.

12452

Fudbalski klub Sloboda iz Tuzle pravi je hit ove sezone u bosanskohercegovačkom fudbalu. Od nedavnog povratka u Premijer ligu naše zemlje tuzlaci su krenuli ogromnim koracima ka osvajanju titule prvaka BiH, u polufinalu su kupa BiH. Veliki pomaci od izgradnje stadiona, dovođenja iskusnog trenera pa do igračkog kadra dali su rezultate koji su Slobodu izbacili u prvi plan bh fudbala.

Najzaslužniji za uspijeh Slobode je Azmir Husić koji je svojim ulaganjima, profesionalnim odnosima od Slobode napravio klub koji je na pragu istorijskog uspjeha. Koje su granice Slobode, šta misli o bh fudbalu, zašto se odlučio na ulaganja u tuzlanski klub samo su neka od pitanja na koja će Azmir Husić odgovarati u nedjeljnom izdanju Teleringa OBN TV koji uređuje i vodi Mato Đaković a koji je na programu 20.03.2016. od 12:50h.