EKSKLUZIVNO: Nova pravila u trećem krugu Zvezda Granda na OBN TV

143

Počelo snimanje trećeg kruga najpopularnijeg takmičenja u BiH i regionu-ZVEZDE GRANDA koje svake subote od 21 sat možete gledati na OBN TV!

bf57ea24574b382741037a159a79c8a0 (2)

Snimanje trećeg kruga Zvezda Granda počelo je napeto, jer su kandidati uložili svoj maksimum u izgled i pjevanje. Očekivanja su velika ne samo od pjevača, već i od članova fantastične šestorke kojima će biti mnogo teže da ocjene najbolje takmičare.

U odnosu na prethodni krug u ovom krugu se nastavlja borba kandidata u duelu. Razlika je u tome što ovaj put nema zavese i žiri može da vidi pjevače. Pored pjevanja ocjenjuje se cjelokupan scenski nastup pa takmičari veliku pažnju poklanjaju izboru stajlinga. Odlukom produkcije u takmičenje su vraćeni neki od kandidata koji su u prethodnim krugovima ostavili dobar utisak.

Žiri ima isti način glasanja, a ostaje staro pravilo da produkcija donosi završnu odluku. Na početku snimanja trećeg kruga vlada vrlo pozitivna atmosfera, a kandidati djeluju sigurno i spremno da se predstave u najboljem svjetlu. Konkurencija je već na prvom snimanju bila žestoka što će donijeti još mnogo uzbuđenja u nastavku takmičenja “Zvezda Granda”.

Treći krug uskoro sa emitovanjem počinje i u programu OBN TV!