Maya Berović predstavila novu pjesmu i šokirana scenama u spotu! (VIDEO)

292

Maya Berovic spot

Na radost mnogih njenih fanova, Maya Berović je danas objavila dugo najavljivanu i očekivanu pjesmu pod nazivom “Pauza”.

Koliko je truda, rada i vremena Maya uložila u novu pjesmu, najbolje pokazuje status koji je objavila danas na svojoj oficijalnoj stranici na FB u kom je napisala slijedeće:

“Singl ‪‎Pauza‬ je konačno pred Vama dragi moji. Mnogo truda uloženo je u ovu pjesmu i spot, nadam se da će se to čuti i videti. Vi ste mi najmerodavniji sud svih ovih 9 godina koliko je prošlo od prvog albuma Život uživo.Pauza donosi jednu novu Mayu Berović i najavljuje šesti studijski album”-napisala je Maya.

Muziku i aranžman pjesme potpisuje Damir Handanović, za tekst pjesme je bio zadužen Vuksan Bilanović, dok ekranizaciju pjesme potpisuje produkcija „Toxic“!

Maya Berovic nova

Spot za pjesmu je sniman na nekoliko lokacija u beogradu, a kako se priča, pojedine scene u kojima njenu zadnjicu polivaju medom, cenzurisao je njen vjerenik Alen.Obzirom da smo je do sada znali kao smernom imidžu, mnogi će biti šokirani pojedinim scenama u spotu.

O čemu se radi, pogledajte sami!