Brena o Aleksandri: Mnogo sam je se uželjela, ona je divna djevojka

270

Iako se spekulisalo da Lepa Brena nije u najboljim odnosima s budućom snajkom Aleksandrom Prijović, koja je u vezi s njenim pastorkom Filipom, njih dve za Kurir kažu da se odlično slažu.

aleksandra-prijovic-lepa-brena

Pevačice su se srele na proslavi četvrtog rođendana sina Žike i Dajane Jakšić, koji je organizovan preksinoć u jednom restoranu u Zemunu.

* Kako si se provela u Americi kod dečka? Jesi li mu kuvala nešto?

Aleksandra: “Bilo je mnogo lepo. Baš sam srećna što je tako i jedva čekam sledeći mesec, pošto Filip tada dolazi u Srbiju. Ne znam da kuvam. Filip je kuvao i spremao mi doručak.”

* Šta si kupila Breni?

Aleksandra: “Kupila sam joj neke kremice koje lepo mirišu.”

Brena: “To su verovatno kreme protiv bora (smeh). Nisam ih još dobila jer se nismo videle otkad je došla iz Amerike. Mnogo sam je se uželela, ona je divna devojka.”

Čime vas bliski ljudi najviše nerviraju?

Brena: “Preterano sam pedantna, a pošto živim sa četiri muškarca, za mene je to kao atomska bomba. Oni žive mladalački, vole da prave nered po kući i mislim da se zbog toga nervira svaka majka. Boba mi je muž, to znači da smo nas dvoje kompatibilni. Mi smo se toliko spojili u nekim stvarima, navikli smo jedno na drugo, a decu treba učiti da budu bolji od nas.”




Obe ste često na društvenim mrežama. Da li proveravate redovno nečije profile?

Aleksandra: “Kažu da me Filip tako proverava, ali on zna gde idem, pošto mu uvek javim. Ne pravdam mu se, ali volim da zna. Isto tako i on meni sve priča. Bivšeg dečka Ljubu Perućicu sam izbrisala. Kada jednom precrtam, to znači da je stvarno kraj. Nije to bila velika ljubav. Poslednjih šest meseci više smo bili kao brat i sestra nego kao par.”

Brena: “Pratim šta deca objavljuju. Mislim da je normalno da svaki roditelj prati svoje dete. To je sistem po kom današnje generacije komuniciraju. Nisam oduševljena time, ali ne mogu decu da zaštitim od toga. Danas sva deca žele da budu poznata i zato im treba objasniti razliku između poznatih i uspešnih u poslu i onih koji su samo poznati.”

Kurir.rs