NEODOLJIV NEUMOLJIV: Miroslav Ilić rizikovao život zbog Cece! (FOTO)

219

Svetlana Ceca Ražnatović, posle opravdanog odsustva, na oduševljenje svih, vratila se u žiri “Pinkovih zvezda”.

pinkove-zvezde-foto-andrej-nihil-3

Osim što se oporavila, Ceca je promenila i frizuru i slobodno možemo da kažemo da izgleda bolje nego ikad. Ceca je posle uspešnog nastupa u Minhenu imala zdravstvenih problema, ali vidimo da joj je odmor i oporavak i te kako prijao. Ona je u beloj haljini privlačila pažnju i oduzimala dah prisutnih.

Nakon što je Aleksandar Milić Mili, koji je Cecu menjao u čuvenoj crvenoj stolici, rekao u emisiji “Premijera” da je on muška Ceca, najveća balkanska zvezda odgovorila mu je istom merom.

– Vratiću mu ja za to. (smeh) Sve je to bila šala. Mili je moj dugogodišnji pre svega prijatelj i saradnik. On mi je napravio najveće hitove u karijeri- rekla je Ceca za Pink.rs.

Iako joj je najpopularnije muzičko takmičenje nedostajalo, Ceca je bila prilično nezadovoljna što njene kolege ne daju svoje glasove.

– Marina ne čuje, Bora je poludeo, Haris tu i tamo, a Miroslavu je zarđalo zeleno dugme – izjavila je Ceca tokom snimanja, na kom su ona i Miroslav Ilić nastavili čuvena prepucavanja.

Međutim, izgleda da je Cecina kritika urodila plodom, te je Miroslav ipak nekom od kandidata dao svoj glas. Kada je video da se folk zvezda vratila u crvenu stolicu, Miroslav Ilić je poželeo da napravi čuveni selfi sa njom, te je počeo da se penje po scenografiji. Kako bi došao do Cece, slavuj iz Mrčajevaca se popeo na deo sa ekranima koji stoje ispred žirija, a iz publike su mu dovikivali da siđe kako se ne bi povredio. Pored toga ostali članovi žirija su doslovno premrli od straha, dok je Marina Tucaković prokomentarisala da ovo uopšte nije bilo duhovito.

Ceca, iako je bila uplašena, na kraju je ipak aplaudirala Miroslavu, a poznati pevač je dobio svoj selfi sa najvećom balaknskom zvezdom.

Veliki intervju sa Cecom pogledajte u petak, 26. februara, od 11h samo na TV Pink!

Pink.rs