Cijeli Balkan voli njegov glas, ali nikada ne pokazuje mišiće: Ovo je jedna od rijetkih slika kojom je raspametio djevojke!

241

Jedan od najtalentovanijih pjevača regije Adil Maksutović je bez sumnje i najomiljenijih izvođača, budući da ga krase posebna skromnost i glas, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Emocija koju on donosi očarala je Balkan, a na poslovnom planu niže brojne uspjehe.

thumb460_86450_1adil

Ipak, mediji u Srbiji rijetko pišu o tome, kao i o njegovom privatom životu – osim onda kada su ga nepravedno stavili na stub srama, zbog čega je bio primoran objaviti papir na kojem piše da je pravosnažno oslobođen svih optužbi za nasilje, a potvrda tome su i fotografije njega i njegove izabranice Ane, koje su nestale nedavno, a gdje je par uslikan zajedno.

Ono što je poznato Adilovim prijateljima jeste to da je pjevač sportski tip, te da propagira zdrav način života. Maksutović nema poroke, jako mu je bitno zdravlje, te voli da vježba, onoliko koliko mu obaveze dozvoljavaju. Stoga je izazvao opću pometnju, kada je nedavno pokazao mišiće, pa ne sumnjamo kako je to razlog više da bude miljenik pripadnica ženske populacije.