Oženio se turski Bred Pit

215

Harizmatični glumac Kivanč Tatlitug, Kuzey iz serije Dolina suza koja se emituje u programu OBN vjenčao se sa modnom stilistkinjom Bašak Dizer s kojom je dvije godine u vezi.

12729072_747386288731555_3158539453542311425_n

Jednostavnoj ceremoniji prisustvovalo je pedesetak članova porodice i najbližih prijatelja kojima je mladoženja obezbjedio avionske karte i trodnevni boravak u Parizu. Svjedok na venčanju bio mu je Kerem Čataj, producent serije  na čijem setu su se Kivanč i Bašak i upoznali.
Svadbeni parti priređen je u balskoj dvorani luksuznog pariskog hotela Shangri-La, sa čije se terase pruža predivan pogled na Ajfelovu kulu. Mladenci su medeni mjesec započeli u čuvenom hotelskom apartmanu La Suite Imperiale u kome odsedaju Madona i Dženifer Lopez, što ih je za tri dana boravka koštalo 15 000 evra. Iako su kamerama naoružani novinari strpljivo čekali ispred ambasade i hotela, malo toga su uspeli da snime, pa se sad čeka da mladenci (ili neki indiskretan svat) na društevne mreže postave nove fotografije.
Neposredno prije svadbe, u mnogim tabloidima pojavila se vijest da mladoženjina majka Nurten neće biti na venčanju jer je nezadovoljna sinovljevim izborom. Majka je to demantovala objasnivši da je vjenčanje zakazano prije nekoliko meseci i da se zbog složene organizacije datum nije mogao menjati, a kako se njeno zdravstveno stanje pogoršalo, morala je da odustane od puta u Pariz.

Ipak, Kivanč je učinio sve da mama zbog toga ne bude tužna: zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji ona je uživo pratila venčanje svoga sina. U međuvremenu, u medijima se javila sumnja da mladoženjina majka na venčanje nije došla zbog lošeg zdravstvenog stanja. Naime, uočili su da Nurten Tatlitug, koja je inače veoma aktivna na fejsbuku, mladencima nije uputila čestitku preko društvene mreže.

Seriju Dolina suza u programu OBN TV možete pratiti od 22 sata.