EKSKLUZIVNO: Na Dan zaljubljenih Adil i Ana…

242

Izgleda da je Džej još prije dva mjeseca osjetio šta se sprema kada je izjavio da je siguran da će se njegova kćerka Ana i Adil pomiriti. A možda je još tada znao ono što je sada jasno kao dan!

875754

Naime Adil i Ana su za Dan zaljubljenih viđeni u tržnom centru „Ušću“ kada su u popodnevnim satim kupovali namirnice za kuću. Adila uz Anu niko ne bi prepoznao jer je nosio neobičnu kapu i tamne naočare , da li se krio od javnosti ili nekog drugog , to još uvijek ne znamo.

Zanimljivo je da je pjevač i tokom šetnje po tržnom centru sve vrijeme nosio debelu kapu , iako je tog dana u Beogradu bilo čak 15 stepeni , jer vjerovatno nije želio da neko prepozna njega i Anu sa kojom je prije dvije godine imao velikih problema , zbog čega je završio i na sudu.

„Moja kćerka i Adil se viđaju i zajedno brinu o Adrijanu. Zajedno ga uzimaju iz vrtića i za sada funkcionišu super. Ipak , Adilu nikada neću zaboraviti to što je uradio mom dijetu , jer to nijedan roditelj ne može! Tada sam bio razočaran , ali sada se sve vraća u stare tokove” , rekao je Džej nedavno.