PJEVAČICA RAZOČARANA: Rada se naljutila na Sašu Matića !

182

Iako je sa Radom otpjevao ogromni hit Mešaj mala , Saša Matić iz nekog razloga nije zvao mlađu koleginicu da mu se pridruži na bini Kombank arene na velikom koncertu koji organizuje 8. Marta.

sasa-matic

Kako smo saznali , Rada se požalila prijateljima da je povrijeđena i razočarana time što Matić smatra da ona nije dovoljna dobra za Arenu , pogotovo što mu je već gostovala na koncertu koji je imao u Centru Sava.

Saša je pozvao Severinu da mu bude gost , kao i Karleušu , a na koncertu će se pojaviti i Ministarke , sa kojima Saša ima hit Zver. Izgleda da jedino za Radu nema mjesta.

„Radi samo nije jasno zbog čega nije dobila poziv jer je njihov duet svakako veći hit od Sašinog dueta sa Severinom.Ako je Dragana mogla da je zove na koncert zašto onda ne bi mogao i Saša“ , kaže izvor blizak Radi.

Rada se još uvijek nadu pozivu jer je 8. mart ostavila kao slobodan termin kako bi u posljednjem trenutku uskočila ukoliko se Matić predomisli. Mada , ako je do polovine februara nij pozvao , očigledno smatra da Rada nije dovoljno dobra za taj veličanstveni skup na kojem će biti gošća Severina.