NAPUSTILA ŽIRI SHOW-A „NIKAD NIJE KASNO“ // Vesna Zmijanac: Nemam obavezu prema Breni i Saša , u žiriju sam bila dobrovoljno

260

Vijest da Vesna Zmijanac ulazi na Farmu 7 odjeknula je estradom , i dok mnogi željno čekaju početal rijalitija , Brena i Saša Popović ne djeluju oduševljeno što im popularna pjevačica napušta žiri emisije Nikad nije kasno. Ipak , mogu da je razumiju pošto će Vesna na seoskom imanju u Lisoviću naplatiti 100.000 eura. S druge strane , pjevačica se ne osjeća kriom što napušta veoma gledanu emisiju.

akr1173-copy

„Nisu me ničim zadužili da ostanem u emisiji. Nemam ja nikakvu obavezu prema Saši, Žiki i Breni. Ja sam iz ljubavi bila u žiriju odličnog mužikog šou-programa , sve mi se to mnogo svidjelo , ali opet kažem , niti sam bila obavezna da budem tamo , niti sam bila plaćena. To što sam sjedila u žiriju je bila moja dobra volja jer mi se ta vrsta programa jako svidjela.

Saša mi je rekao da budem tu koliko hoću i koliko mogu , nije me obavezao koliko treba da budem u žiriju. Sigurna sam da sam mnogo pomogla da emisija postane broj jedan , emisija je sjajna i nosi mnoge zanimljive životne priče.

„Čula sam da će poslije mene u žiriju biti Saša Matič , pa poslijje Lepa Brena. Ne znam da li se ona iznervirala što idem na Farmu , niti me zanima“ , iskrena je Vesna.