BUDUĆI FARMERI STIGLI U KARANTIN: Ove ljude gledamo u “Farmi 7“!

193

Budući stanovnici imanja u Lisoviću smjestili su se u hotel, a već večeras ih gledamo u novoj sezoni “Farme“. Sedma sezona rijaliti šoua “Farma 7“ počinje večeras, a 25 (ne)poznatih i manje poznatih ličnosti stiže na imanje u Lisoviću. Polovina njih je stigla u karantin.

thumb460_85850_1djogani

Budući VIP seljaci pristizali su u karantin jučer još od podneva, a mi smo uspjeli da ih uhvatimo ispred hotela, gdje su se pozdravljali sa bližnjima i sa osmijehom odlazili u jednodnevnu izolaciju.

Među učesnicima su: Gagi Đogani ulazi u rijaliti sa pjevačicom iz grupe Marijom Mijanović, potom tu su pjevač u pokušaju poznat po saradnji sa Tanjom Savić Bane Đokić, pjevač grupe “Osvajači“ Zvonko Pantović Čipi, Ivona Negovanović Cuca, svjetski poznat Di Džej Rič Blek.

Tu je i go-go igračica Gorana Goga Aleksić. Prije nekoliko godina šuškalo se da je vaterpolista Nikola Rađen varao suprugu Anu Kokić baš sa ovom atraktivnom cicom. U rijaliti ulazi i član sastava “Degeneracija“ Filip Đukić. Bivši učesnik “Parova“ poznat je po tome što je upražnjavao se*s pred kamerama u tom rijalitiju, a to možda ponovi i u ovom.

Sek*i pjevačica Dušica Grabović prošle godine oprobala se u rijaliti šouu “Parovi“, a ove godine hoće da bude VIP seljanka. Dušica je poznata po tome što voli da se snima tokom sek*a i da šalje perverzne SMS poruke.

Na “Farmu 7“ stižu i učesnica “Pinkovih zvezda“ Aleksandra Blagojević, reper Bane Kovačević, nekadašnji član grupe “187“, “Pinkova zvezda“ Maja Milošević , pjevač po imenu Rajko Horizont, te pjevač Stefan Jakovljević, koji je privukao veću pažnju domaće javnosti snimivši duet sa zvijezdom “Granda“ Jelenom Kostov.

(Alo.rs)