Jelena Kostov mijenja profesiju!?

223

Jelena Kostov 1

Iako je jedna od najuspešnijih Zvijezda Granda, Jelena Kostov je izgleda odlučila da promjeni profesiju! Ako je suditi po fotografiji koju je Jelena postavila na svom Instagram profilu, ona neće potpuno promijeniti zanimanje, nego će mikrofon zamijeniti gitarom.

„Naravno da nenameravam ništa mijenjati.Ja se držim one stare da sve što je dobro ne treba mijenjati, a što se tiče te fotografije, to je bilo na snimanju jedne emisije, pa smo se čekajući da počne snimanje, šalili međusobno, pa sam ja uzela gitaru da sviram.Iskreno, ne ide mi to baš od ruke, tako da ću se i dalje držati mikrofona, ne brinite“-rekla je Jelena sa osmijehom na licu.

Jelena Kostov

Nekom kome ide tako dobro, kada je u pitanju karijera, ne bi ni trebao ništa mijenjati, jer poslednjih desetak dana Jelena promoviše novu pjesmu, simboličnog naziva „1005“, koju je publika prihvatila na prvo slušanje i koja se za kratko vrijeme našla na mnogim top lista.

Pored toga, Jeleninu novu pjesmu publika na njenim gostovanjima pjeva u glas, što će reći da lijepa pjevačica ima novi hit!