TAKMIČAR PREKRŠIO STROGO PRAVILO: Žiri Zvezda Granda dobio nervni slom zbog takmičara

366

Žiri Zvezda Granada preživio je nervni slom zbog takmičara , naime on se takmičio već ranije , a ovoga puta je nekoliko puta izlazio na scenu i tražio da mu se ponovo pusti pjesma , što inače produkcija ne praktikuje.

publika-grand-9

Riječ o takmičaru Nikoli Bokunu , koji je na snimanje došao sa Milicom Pavlović. Nakon što je otpjevao prvu pjesmu u drugoj je već nastao haos. Naime tada Bokunu puca glas i prekida pjevanje , Saša ga je odmah upitao šta se dešava na što je on odgovario kako mu je monitoring loš.

Popović je bio začuđen govoreći da je to nemoguće , ali izašao mu u susret i ponovo pustio pjesmu , međutim ponovo mu puca glas i on opet prekida izvođenje i ovaj put izlazi ispred zavjese.

Tada nastaje haos , Popović , Marija , Bosanac i Šaban su bilo jako ljuti jer je takmičar prekršio jedno od glavnih pravila.

Šaban mu je dobacio da prestane se ponašati da je zvijezda , dok je Popović dodao kako ne smije izlaziti ispred zavjese, kako mora otpjevati pjesmu bez obzira na problem. Onda po treći put mu se ponavlja pjesma , da bi nakon toga dobio tri glasa i prošao u baraž , a onda u baražu i u treći krug.

(e-turneja.com)