UBIJA KAKO PJEVA: 48-godišnjak objasnio kako se pjevaju ŠABANOVE pjesme

356

Show “Nikad nije kasno” sinoć je definitivno pomjerio sve granice , najprije ogromnom gledanošću a onda i sjajnim učesnicima.

Screenshot_3_800x431

Poseban utisak na žiri i publiku ostavio je Stanoje Stanković poznatiji kao Kale Dijamant , on je već u prvom krugu pokazao da odlično pjeva Šabanove pjesme ali je sinoć u drugom krugu jednostavno oduvao sve.

Kale je prvo izveo pjesmu od Šerifa Konjevića “Imaš li malo ljubavi za mene” a onda su uslijedile velike ovacije publike a komentari žirija su objasnili sve.

“Ja ću samo javno reći da navijam za tebe i nemam više šta da kažem” , prokomentarisala je Vesna , dok je Popović bio orginalan sa svojim komentarom “Ja sam Kale poslušao preko 100.000 kandidata u Zvezdama Granda , na audicije dolazi i mladi i stari ali do sada nisam čuo da neko bolje pjeva od tebe. Mnogo mi je žao što u ovom sada žiriju ne sjedi Šaban, Šerif, Enes , Ljuba, Beki Bekić da vidimo šta bi oni rekli na tvoje pjevanje”.

Onda je Kale za dušu žirija i publike zajedno sa svojim bratom otpjevao pjesmu “Kako si majko kako si oče” , u prilogu poslušajte kako Kale pjeva i prosudite da li je bar približno sličan Šabanu.

Nastup možete pogledati od 1:18:00:

(E-TURNEJA.COM)