ISKRENA Rada: Čekaćemo još treću vezu! (INTERVJU+VIDEO)

323

Otkako je procurela vest da je raskinula trogodišnju vezu sa Momirom Gajićem, medije ne prestaje da interesuje ljubavni život Radmile Rade Manojlović.

rada-manojlovic-talija-foto-printskrin-1421830037-609713

Prvo se pojavila vest da se pomirila sa bivšim dečkom Milanom Stankovićem, što je Rada demantovala, a sada se u njenom životu pojavio još jedan muškarac. U pitanju je njen kolega Haris Berković, za koga su mediji proteklih dana pisali da je uspeo da osvoji atraktivnu pevačicu. Rada, koja trenutno vreme provodi sa porodicom u Četerežu, za Pink.rs rekla je sve o njihovom odnosu.

– Nas dvoje nismo u vezi. Mi smo poslovni saradnici, a to je dovelo i do prijateljstva. Haris je sjajan dečko, neko koga bi svaka devojka poželela pored sebe. Ali ja samo želim da zamolim medije da me ne požuruju sa ulaskom u novu vezu, pošto mi trenutno prija samoća – rekla je Rada i dodala da su mnogo vremena proveli zajedno jer rade na duetu.

– Mesec dana smo proveli u studiju, pa je i bilo logično da se upoznamo bolje i da se razvije prijateljstvo. Razumem da su mediji, koji su videli dvoje mladih, atraktivnih ljudi, pomislili da tu ima nečega, ali zaista nas dvoje povezuje prijateljstvo i taj duet koji snimamo – bila je iskrena lepa pevačica.

Pošto važi za iskrenu osobu, koja je medijima ispričala sve, od porodične priče, pa sve do raskida sa Momirom, Rada je otkrila da li ju je iskrenost nekad koštala.

https://youtu.be/9qjDRuipxMg