ŠOK OVE SUBOTE U ZVEZDAMA GRANDA: Pogledajte šta je Šaban uradio Jeleni dok je igrala! VIDEO

405

Taman kada pomislimo kako nas u Zvezdama Granda više ništa ne može iznenaditi, dođe nova subota i neočekivani šok. Stoga se dobro pripremite za ono što ćete vidjeti u Zvezdama Granda na OBN TV ove subote od 21 sati, jer Šaban nije odolio na sek*i Karelušu koja je miješala u provokativnom stajlingu.

84781_2saban-jk

Ako je suditi novoj najavi za Zvezde Granda i ovoga puta nas čeka sjajna zabava. Kao i do sada, žiri je glavni krivac za to. Dobro je poznato kako su se Jelena Karleuša i Šaban Šaulić tokom ovog snimanja sprijateljili i da su pravi tandem, a Šaban je kroz par emisija i sam naglasio kako je potpuno suglasan sa Jelenom.

O Jeleninim odijevnim kombinacijama je pričao svijet, pa čak i o ovoj koju je ponijela na snimanju nove emisije. Riječ je o trikou koji je “Slatka mala” ponijela na koncertu u Banja Luci, a isti je par dana kasnije odjenula i Jennifer Lopez, zbog čega su Amerikanci optužili Lopezovu da je kopirala balkansku muzičku zvijezdu.

Upravo u istom tom trikou JK se pojavila na snimanju Zvezda Granda, a Šaban je prvi pao na izazovnu kombinaciju. Očekivano, Jelena je vrlo često plesala uz brz ritam, no po prvi put u historiji ovoga takmičenja to je uradio i Šaban Šaulić, a za što je zaslužena upravo Karleuša. Šaban se našao tik uz Jelenino tijelo, a u najavi pogledajte kako je izgledao njihov “prljavi“ ples. Naravno, jedva čekamo subotu i Zvezde Granda na OBN televiziji od 21h.