Ovako je Katarina Kety Marković ušla u Novu godinu!

241

Kety London 3

Kažu da za Novu godinu treba raditi nešto što volite.Ako je vjerovati u ovu staru, onda će Katarina Kety Marković u nastupajućoj godini raditi baš ono što voli, obzirom da je za doček pjevala.

Diskoteka “Nox” u Sremskoj Mitrovici je te večeri otvorila sve svoje kapacitete, kako bi pustila sve one koji su želeli sa Kety i Mistique bendom udju u Novu godinu, a kako je atmosfera bila na vrhunsku skoro cijele večeri, biće da svi prisutni nisu pogrešili u izboru.

Samo dan kasnije ili ako više volite na reprizi, Kety je sa bendom nastupala u klubu “London” u Lazarevcu, gdje je takođe bilo veselo i puno.

“Za mene je ova godina bila uspješna.Objavila sam svoju prvu pjesmu, mnogo sam radila, u pripremi je nova pjesma, a poziva sa nastup ima sa svih strana, tako da se neću ljutiti ako predstojeća godina bude ista, ako ne i bolja”-rekla nam je iskreno Kety.

Kako smo saznali, Kety već petnaestak dana radi u kontinuitetu, a isto je očekuje i u narednih petnaestak dana, kada će 15-og januara otići na zaslužen odmor u Španiju, posle čega je čeka snimanje nove pjesme.

Foto:Luka Stefanović