TEBE DA ČUJE ŠABAN KAKO PJEVAŠ ODMAH BI PRESTAO DA PJEVA: Kadra pokazao svoju veličinu u Zvezdama Granda dok ga je Šaban maksimalno pohvalio

216

Sinoć smo imali prilike gledati izuzetno uzbudljivu emisiju Zvezde Granda , ali kao i uvijek najveći trag ostavili su takmičari iz Bosne i Hercegovine.

Screenshot_1_800x423

Naime najviše uzbuđenja donio je Elvin Kadrić koji je uzburkao javnost još prije 2-3 godine kada se takmičio u show-u ZMBT. Kadra je inače poznat kao osoba koja je dobra prema svima ali isto tako osoba koja ne ostaje dužna nikome kada ga uvrijediš. Na nastupu u show-u ZMBT koji je bio posljednji pred finale Elvin je izbačen iako pod sumnjim okolnostima.

Sporni detalj koji je odlučio da on bude izbačen je plaženje jezika u toku davanja “stručnih” komentara tadašnjeg žirija ZMBT-a koji tolike godine nije uspio da prepozna nijednu zvijezdu. Sa razlogom možemo reći da nisu uspjeli prepoznati nijednu zvijezdu jer nisu uspjeli da vide talenat u Mirzi Selimoviću , Naidi Bešlagić, Mustafi Omerici, Arminu Bijediću, Emini Tufo, Seadu Hodžiću i mnogim drugima , svi ovi navedni pjevači su uspjeli na drugom takmičenju.

Što se tiče Elvina Kadrića njemu je “profesorica” Ana Babić rekla da njega Šaban čuje kako pjeva odmah bi prestao da se bavi pjevanjem ali taj isti Šaban je sinoć sjedio u žiriju i pomno slušao Elvina i uz to dao mu svoj glas i maksimalno ga pohvalio. Izgleda da je profesorica vidjela da hljeba nema u muzici pa se okrenula politici gdje danas predsjedava Skupštinom Kantona Sarajevo.

(e-turneja.com)