DOBAR KOMŠIJA: Gosti Ivan Gavrilović, Maid Hećimović i Amir Kazić Leo

212

U novom izdanju emisije „Dobar komšija“ koja je na rasporedu u subotu, 12. decembra od 17:30 u programu TV Pink BH, urednica i voditeljica Nataša Petrović ugostit će muzičare Amira Kazića Lea, Maida Hećimovića i Ivana Gavrilovića.

komsija 4

Amir Kazić Leo, bosanskohercegovački pjevač sa adresom u Zagrebu u porodičnom magazinu Pink BH televizije otkrio je da konačno uživa u plodovima svoga rada. Tražen je kao kompozitor i tekstopisac, ali ipak najviše uspjeha ima kao pjevač. Otvoreno je govorio o slavi, estradi, te da li bi kao njegov sagovornik iz emisije Ivan Gavrilović učestvovao u nekom reality showu.

Ivan Gavrilović, pjevač hita „Dvesta na sat“ će govoriti o odnosima na Farmi 6. Poznati denser ispričat će svoje viđenje učešća na imanju u Lisoviću, ko su njegovi favoriti i šta misli o učesnicima sa kojima je proveo dva mjeseca.

Temperamentni pjevač Maid Hećimović, superfinalista pretposljednje sezone X Factora u „Dobrom komšiji“ govorit će na koji način je dobio naklonost publike, ali i vjetar u leđa za ostvarenje svojih muzičkih snova, te kako je uspio da sruši predrasude o sebi i pokaže se u pravom svjetlu.

Leo, Maid i Ivan će publiku ispred malih ekrana zabaviti i svojim pjesmama, a za sve gledatelje “Komšija koji zlata vrijedi” pripremio je i vrijedne poklone.

Urednica i voditeljica: Nataša Petrović

https://www.youtube.com/watch?v=lMUjbOyhIX4