Evo šta takmičari show-a “Neki novi klinci” misle o Milici Todorović

274

U novom talent šou programu “Neki novi klinci” takmiče se mladi pjevači do 15 godina – klinci i klinceze. Ono što ovaj šou čini drugačijim od drugih jeste to što se klinci nadmetaju u parovima, i što je ovo takmičenje POPA protiv FOLKA. Jedan takmičar u paru pjeva POP pjesme, a drugi FOLK pjesme, i svako od njih predstavlja se sa dvije numere po sopstvenom izboru. Neki novi klinci pjevaju uživo, na matricu.

12241409_1203703719646055_3147754789223597370_n

Pored Baneta i Rade , Milica Todorović je takođe jedan od članova žirija a mi smo takmičare pitali šta zapravo misle o njoj kao članici žirija.

Valentina Kuzmanović
Po meni je ona najbolji član žirija , ne zato što je iz grada Kruševca kao i ja, već zato što je divna osoba. Mnogo je volim i daje mnogo dobre savete takmičarima.

Milica Jokić
Mica je sjajna, daje vrlo poučne savete uz to pruža ogromnu pozitivnu energiju. Mnogo mi je drago što je baš ona u žiriju, jednom rečju obožavam je i nju kao i njene pesme jer je zaista FENOMENALNA!

Armin Jusufović
Milica nam daje veoma dobre i korisne savjete kako bi nam ukazala na nedostatke koje bi trebali popraviti.

Džejla Ramović
Vrlo je osjećajna po pitanju ovog takmičenja i djece, jer se i ona takmičila kad je imala 14 godina i zna kroz šta mi prolazimo. Veoma draga, zabavna i lijepa članica žirija.

Melisa Alihodžić
Jako pozitivna i lijepa djevojka. Veoma je talentovana i odličan je imitator, takođe mi se jako sviđa njen stil oblačenja.

(e-turneja.com)