Voditeljica Tanja S. Đurović u novoj avanturi

317

Tanja Djurovic 2015 (6 of 17)

U novom izdanju talk showa “Sa Tanjom na ti”, urednica i voditeljica TV Pink BH Tanja S. Đurović razgovarat će sa estradnom umjetnicom Ružom Efendić, glumcem Edhemom Husićem i pjevačem Rizzom Ružom.

Muško-ženski odnosi, poslovne ambicije, odnosi u porodici su samo neke od atraktivnih tema za male nedjeljne razgovore u emisiji „Sa Tanjom na ti“.

U studijskom dijelu emisije Tanja će razgovarati sa Ružom Efendić, koja je donijela dašak meraka u film „Hiljadarka“ i koja je svojim glasom uljepšala težak život rudara. Ruža u filmu “Hiljadarka” ima svoju sudbinsku ulogu – žena koja donosi odušak, merak i zaborav svih briga uz pjesmu. Uz nju, njen glas i harizmu svi problemi nestaju u Kaknju, malom rudarskom gradu.

Član ansambla Pozorišta mladih u Sarajevu, glumac Edhem Husić govorit će o glumačkom pozivu, svom životu nakon što se spusti pozorišna zavjesa i ugase filmske kamere, te ulozi u filmu „Hiljadarka“ u kojem igra sekretara partije koji je u to vrijeme imao vrlo važnu ulogu. U talk showu „Sa Tanjom na ti“ osvrnut će se na neki prethodni period, prema kojem trenutno možemo da imamo neki realniji odnos.

U „Tanjinoj avanturi“ voditeljica će ugostiti pjevača Rizzu Ružu, koji se nakon četiri godine vratio na domaću muzičku scenu. Prethodni period u životu Rizo je zamijenio ružom, ljiljanima, kalama u svojoj cvjećari koja je i novo mjesto Tanjine avanture.

Talk show „Sa Tanjom na ti“ pogledajte u nedjelju, 22. novembra od 23:30 sati u programu TV Pink BH.

https://www.youtube.com/watch?v=pz1YBRvGVKM