OPRAŠTA SE OD PJEVANJA? Karleuša ostavila emotivnu poruku na Fejsbuku!

255

Iako je stalno prisutna u medijima i javnom životu, Jelena Karleuša već duže vrijeme nije snimala nove pjesme, iako ih njeni fanovi sa nestrpljenjem očekuju, a posljednji album izdala je 2012. godine. Pop diva i članica žirija Zvezde Granda se u svom jučerašnjem postu na Fejsbuk profilu, a kojeg je naknadno izbrisala osvrnula na negativne komentare sa kojima se svakodnevno susreće, i zapitala se da li ima svrhe da uopšte snima nove pjesme i albume jer je, kako kaže, Srbija ubila njenu volju i želju.

thumb460_80109_1jelena karleusa_711x600

“BALKAN TRAŽI MOJE NOVE PJESME

U Srbiji a i u regionu ne postoji umjetnik koji je više ulagao u karijeru, umjetnik koji je imao produkcijski bolje koncerte, spotove, albume, nastupe, multimedije…od mene. Takođe, ne postoji umjetnik koji se više trudio da publici pruži samo najbolje, da pomijera granice, stvara trendove, donosi svijet…od mene.

Svaki sekund, svaki frejm mog rada je ono što može sa ponosom da se pokaže svijetu. I sve što sam uradila prije 3, 5, 10 godina-i dalje na ovim prostorima NIKO nije dotakao. U svakom smislu.

Jedini sam pop izvođač sa ovih prostora koga čitav svijet-zna. I poštuje. Piše, hvali, zove… Ali… Ne postoji ni osoba, žena, umjetnik koji je više omalovažavan, vrijeđan, napadan, saplitan, zabranjivan. Meni je Srbija nanijela mnogo mržnje i zla.

I sada, ja opet treba, na svu tu mržnju, da nastavim da ulažem i stvaram, pravim nove pjesme, albume i koncerte. Da bih opet preživljavala linč i nepoštovanje od strane bagre i nesrećnih plaćenih kreatura…?! Mene je Srbija ubila mržnjom. Moju volju i moju želju.“, napisala je pjevačica.

Karleuša je odmah nakon objave statusa dobila brojne komentare podrške, mnogi su odmah komentarisali da svi s radošću čekaju nove pjesme, a atraktivna pjevačica je ubrzo potom izbrisala ovaj post.

(nadlanu.com)