INTERVJU // Ivan Korugić – Voleo bih da imam karijeru kao Aco Pejović ili Saša Matića

429

Na našem portalu smo ugostili Ivana Korugića učesnika muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

Ivan dolazi iz Užica a za naš portal je otkrio kako su tekli njegovi prvi koraci u muzici, kako se prijavio na audiciju za Zvezde Granda i još mnogo toga možete pročitati u nastavku.

maxresdefault

Sudeći prema onom dok te slušamo kada pjevaš, rekli bismo da se već dugo baviš pjevanjem. Da li je to tako?

– Pevanjem se bavim od svoje 19 godine, znači nekih osam godina.

Ti si definitivno postao miljenik publike, to se vidi i po tvom Facebook profilu i usudit ću se reći kako imaš zaista pravu armiju fanova. Kako si osvojio publiku za tako kratak period, da li su možda godine te koje su uticale na to ?

– Zaista postoji dosta ljudi koji me podržavaju. Ja njih ipak ne bih nazvao fanovima, više na njih gledam kao prijatelje čija mi podrška i saveti puno znače i ovim putem im se još jednom zahvaljujem.

Kako si došao na ideju da se prijaviš na ZVEZDE GRANDA ?

– U Zvezdama Granda sam učestvovao 2010 godine, stigao sam do top 40 ali nisam ušao u takmičenje. Od tada se nisam prijavljivao do ovog serijala jer mislim da sam sada sazreo kao pevač i imam mnogo više iskustva koje će mi, nadam se, pomoći u takmičenju.

Oduševio si publiku a i cijeli Grand,kakva su tvoja očekivanja u Zvezdama Granda ?

– Pa ne bih rekao da sam ih oduševio. Žiri je imao dosta zamerki ali opravdano. Sa svim komentarima se slažem i mnogo će mi pomoći za sledeći krug. Jer kao što je Amar Gile jednom prilikom rekao: ,,Najteži je prvi krug, tu se boriš sam protiv sebe” tako i ja gledam na ovaj prvi krug. Pobedio sam sebe i pritisak koji sam imao i idemo dalje.

Možda je prerano govoriti o tome, no očekuješ li ulazak u finale ?

– Zaista ne razmišljam o tome. Kao što sam i rekao bilo mi je mnogo važno da prođem prvi krug a za dalje videćemo. Naravno, kao i svi tako i ja, ne bih se prijavio da negde ne osećam želju da se nađem u finalu

Kako je zabavljati publiku u nekom lokalu, da li imaš nastupa i gdje te tvoji fanovi mogu uskoro vidjeti ?

– Nastupa ima naravno. Dosta tezgarim ako se mogu tako izraziti. To mi je posao koji mogu reći i dalje sa velikom ljubavlju radim.

Otvori dušu našim čitaocima portala, naročito pripadnicama ljepšeg pola…Kakvo je tvoje ljubavno stanje, šta se dešava na tom polju ?

– Imam devojku već dve godine. Ona se isto bavi poslom kao ja. Dosta dobro funkcionišemo jer radimo isti posao, samim tim imamo mnogo razumevanja što je i najbitnije za jednu uspešnu vezu.

Tko je ti uzor od estradnih umjetnika ?

– Recimo da bih voleo da imam karijeru Ace Pejovića ili Saše Matića.

I za kraj poruka za sve nase vjerne čitaoce !

– Živite i borite se najbolje što umete.

(e-turneja.com)