DOBAR KOMŠIJA: Gosti Saša Matić i Haris Berković

253

U novom izdanju porodičnog magazina ”Dobar komšija” koji je na rasporedu u subotu, 7. novembra od 17:30 na TV Pink BH, urednica i voditeljica Nataša Petrović na popodnevnoj kafi ugostit će folk zvijezdu Sašu Matića i pobjednika devete sezone muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, 22-godišnjeg Harisa Berkovića.

Natasa Petrovic (3 of 15)

Saša Matić će premijerno na Pink BH televiziji promovisati novi album pod nazivom „Zabranjena ljubav“. Album je pripreman skoro tri godine, a popularni pjevač će otkriti zanimljive anegdote koje su nastale tokom snimanja albuma.
Sa mnogo ponosa i ne skidajući osmijeh sa lica govorit će o novim pjesmama, promotivnoj turneji, porodici, upornosti, talentu, o ljudima koji su harizmatični, veseli, nasmijani, te iskrenim prijateljima na estradi.

Matić će se osvrnuti i na muzičku saradnju sa mladim Harisom Berkovićem iz Gradačca za koga kažu da je „dobro dijete iz komšiluka“. Prelijeepu baladu “Kralj izgubljenih stvari” Saše Matića, kojom je Haris nastupio u drugom krugu finala muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ i koja je bila odlučujuća za pobjedu, posvetio je svojoj najvećoj ljubavi. Haris će govoriti o ostvarenju svog muzičkog sna, sportskim afinitetima, te o budućem toku karijere.

Ne propustite svog „Dobrog komšiju“!