INTERVJU // Zoran Bušin – Pjesma “Lejla” je i dan danas moja “lična karta” što se tiče javnih nastupa

399

Na našem portalu smo ugostili Zorana Bušina učesnika muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

Zoran dolazi iz Zrenjanina a za naš portal je otkrio kako su tekli njegovi prvi koraci u muzici, kako se prijavio na audiciju za Zvezde Granda i još mnogo toga možete pročitati u nastavku.

maxresdefault

Sudeći prema onom dok te slušamo kada pjevaš, rekli bismo da se već dugo baviš pjevanjem. Da li je to tako?

– Relativno jeste, nekada sam radio po 3-4 dana zaredom, što mi je predstavljalo solidnu zaradu ali sam se opametio pre dve godine i suzio obim posla a povećao cenu, tako da mi je za sada prihvatljiva situacija. Aktivno pevanjem se bavim nekih 5-6 godina, tada sam bio policajac i posle smene skinem uniformu, uveče u grad i na muzički posao i tako sve do 2010 godine kada sam se odlučio za jedan pravac, teži pravac, pravac muzike.

Ti si definitivno postao miljenik publike, to se vidi i po tvom Facebook profilu i usudit ću se reći kako imaš zaista pravu armiju fanova. Kako si osvojio publiku za tako kratak period, da li su možda godine te koje su uticale na to ?

– Ja se uopšte ne trudim publiku da osvajam, ja se ponašam onako kako bi se svako od nas ponašao. Iskreno i kakav mi je osećaj u trenutku, ja ga iznesem, nema tu ni stida niti ičeg drugog. Nisu oni moji fanovi oni su ljudi koji me prate i sviđa im se kako ja to radim, prave fanove imaju poznate ličnosti poput Cece, Šabana…

Kako si došao na ideju da se prijaviš na ZVEZDE GRANDA ?

– Moram priznati da na tu ideju jesam pomišljao ali sve sa nekom rezervom, međutim moja bivša devojka mi predložila i tog jutra hoću ili neću i onda odem, posle toga je usledilo moje prvo javno pojavljivanje na Grandu 2013. godine sa pjesmom “Lejla” koja je i dan danas moja “lična karta” što se tiče javnih nastupa.

Oduševio si publiku a i cijeli Grand,kakva su tvoja očekivanja u Zvezdama Granda ?

– Ne znam za publiku da li je oduševljena mojim poslednjim nastupom na Grandu, ako jeste hvala im na tome, a ako mene pitate ja nisam nešto preterano oduševljen, jer sam imao oscilacije u toku pevanja i znam da to može bolje, na šta me je i žiri upozorio za ubuduće. Imam nešto što čuvam za sebe kao kec u rukavu, svako od nas ima jednu pesmu, jednu pesmu koja menja ceo tok života i diže u visine popularnosti i slave , ako se ikada to desi ostaću dosledan sebi i svojim principima. Tamo gde bi mnogi leteli ja bi i dalje hodao, jer to je najbolji osećaj, biti normalan u nenormalnim i slavnim situacijama i finansijskim mogućnostima, Bože zdravlja.

Možda je prerano govoriti o tome, no očekuješ li ulazak u finale ?

– Na ovo pitanje ću vam odgovoriti malo prizemnije “Ne očekuj ništa i dobićeš sve”.

Kako je zabavljati publiku u nekom lokalu, da li imaš nastupa i gdje te tvoji fanovi mogu uskoro vidjeti ?

– Ako iza sebe imaš bend koji “razbija” masu, onda je tebi kao pevaću dosta lakše, naravno ti kao pevać i frontmen grupe moraš svojom pojavom nekako privući ljude da te gledaju i slušaju šta radiš i kako to radiš. Kada se atmosfera digne do usijanja, onda bukvalno možete da radite šta hoćete, oni su vaši i to je čar svega, da pevamo svi kao jedan-neprocenjivo! O mojim nastupima više informacija na faceook profilu i na stranici, tu uglavnom se sve može saznati kad i gde se nastupa.

Otvori dušu našim čitaocima portala, naročito pripadnicama ljepšeg pola…Kakvo je tvoje ljubavno stanje, šta se dešava na tom polju ?

Ovo bi bio moj odgovor.

Tko je ti uzor od estradnih umjetnika ?

– Od naših estradnih umetnika sviđa mi se rad Tonija Cetinskog, Hari Mata Harija, Zdravka Čolića, Dine Merlina, Željka Joksimovića, Indexa, Osvajača kao i mnogih ostalih , sa druge strane branše poput Šabana, Luisa, Tome Zdravkovića, Rođe Raičevića. Nemam nekog posebnog idola, gradim neki svoj stil.

I za kraj poruka za sve nase vjerne čitaoce !

– Veliki pozdrav za sve Vaše verne čitaoce uz pesmu, muzika leči i spaja ljude,V OLITE SE JER JA VAS SVE VOLIIIIIM DO NEBA!!

(e-turneja.com)