INTERVJU // Stefan Babić – Zvezde Granda su najkvalitetnije takmičenje u regionu, i spremni su pomoći mladim pevačima da ostvare svoje ciljeve

318

Na našem portalu smo ugostili Stefana Babića učesnika muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

Stefan dolazi iz Velikih Crljena a za naš portal je otkrio kako su tekli njegovi prvi koraci u muzici,kako se prijavio na audiciju za Zvezde Granda i još mnogo toga možete pročitati u nastavku.

maxresdefault

Sudeći prema onom dok te slušamo kada pjevaš, rekli bismo da se već dugo baviš pjevanjem. Da li je to tako?

– Počeo sam da pevam sa dvanaest godina, a aktivno radim poslednje četiri.

Ti si definitivno postao miljenik publike, to se vidi i po tvom Facebook profilu i usudit ću se reći kako imaš zaista pravu armiju fanova. Kako si osvojio publiku za tako kratak period, da li su možda godine te koje su uticale na to ?

– Iskren da budem nisam očekivao ovako dobre reakcije, istina je da me je mnogo ljudi dodalo za prijatelja. A publika je ta koja zna čime sam ih osvojio, možda je razlog jer u svakoj pesmi dajem 100% sebe, i zaista uživam dok sam na sceni.

Kako si došao na ideju da se prijaviš na ZVEZDE GRANDA ?

– Smatram da su Zvezde Granda najkvalitetnije takmičenje u regionu, i da mogu pomoći mladim pevačima da ostvare svoje ciljeve.

Oduševio si publiku a i cijeli Grand,kakva su tvoja očekivanja u Zvezdama Granda ?

– Volim kada stvari idu spontano i svojim tokom, ja ću se svojim radom i trudom boriti da odem što dalje mogu, pa koliko god dogurao biću zadovoljan.

Možda je prerano govoriti o tome, no očekuješ li ulazak u finale ?

– Kao i svim kolegama i meni je cilj finale, ali prerano je o tome govoriti, dug je to put.

Kako je zabavljati publiku u nekom lokalu, da li imaš nastupa i gdje te tvoji fanovi mogu uskoro vidjeti ?

– Na nastupima publika je uvek vesela,najbolje je ipak na kraju kada krenu balade,tada ceo lokal peva.Do kraja godine rezervisan sam za privatne proslave,za dalje cemo videti.

Otvori dušu našim čitaocima portala, naročito pripadnicama ljepšeg pola…Kakvo je tvoje ljubavno stanje, šta se dešava na tom polju ?

– Srećno sam zaljubljen. Moja devojka i ja smo skoro tri i po godine u vezi, i ona mi je najveća podrška tokom takmičenja.

Tko je ti uzor od estradnih umjetnika ?

– Saša Matić, Vlado Georgijev i Aco Pejović, tri pevača bez cijih pesama ne mogu da zamislim dan.

I za kraj poruka za sve nase vjerne čitaoce !

– Nastavite čitati e-turneja.com, i budete mi zdravi, dobri i veseli.

(e-turneja.com)