INTERVJU // Kristijan Tasevski – Nema potrebe prijavljivati se na Zvezde Granda ako ti cilj nije finale

314

Na našem portalu smo ugostili Kristijana Tasevskog učesnika muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

Kristijan dolazi iz Makedonije a za naš portal je otkrio kako su tekli njegovi prvi koraci u muzici,kako se prijavio na audiciju za Zvezde Granda i još mnogo toga možete pročitati u nastavku.

tasevski

Sudeći prema onom dok te slušamo kada pjevaš, rekli bismo da se već dugo baviš pjevanjem. Da li je to tako?

– Sa muzikom i sa pesmom se družim još od malih nogu, išao sam u nižu muzičku školu, nakon toga upisao sam srednju muzičku školu i svirao sam harmoniku. Ali kad sam se upiso na Akademiju počela je i moja ljubav prema pevanju. Znači pevanjem se bavim skoro 3 godina, ali oko godina i po aktivno.

Ti si definitivno postao miljenik publike, to se vidi i po tvom Facebook profilu i usudit ću se reći kako imaš zaista pravu armiju fanova. Kako si osvojio publiku za tako kratak period, da li su možda godine te koje su uticale na to ?

– Kad smo kod fanova.. tu su možda presudili moja mladost i lepota (smijeh) , a i na mom facebook profilu može se često vidjeti i po neka interesantna slika gdje pokazujem ljudima da imam smisla za humor i to takođe može uticati na ljude koji me prate. Naravno i najbitnije je to što pevam dobro, barem tako mislim (smijeh).

Kako si došao na ideju da se prijaviš na ZVEZDE GRANDA ?

– Zvezde Granda pratim sigurno 7-8 godina, i kad sam čuo da će da ima audicija kod nas u Makedoniji odmah sam se prijavio, jer Zvezde Granda su kako u Makedoniji tako i na cijelom Balkan najgledaniji show.

Oduševio si publiku a i cijeli Grand,kakva su tvoja očekivanja u Zvezdama Granda ?

– Veliko mi je zadovoljstvo što me publika ali i Grandov žiri i produkcija prihvatili odlično. Moje očekivanja su velika pa se nadam najboljem.

Možda je prerano govoriti o tome, no očekuješ li ulazak u finale ?

– Pa ja mislim da ako ne ciljaš ka finalu ili ka pobedi da uopće nema potrebe da se prijavljuješ na takmičenje. To je bar moje neko mišljenje i svakako da ću se potruditi da dođem do finala.

Kako je zabavljati publiku u nekom lokalu, da li imaš nastupa i gdje te tvoji fanovi mogu uskoro vidjeti ?

– Sa svojim bendom nastapam po diskotekama u Makedoniji, uglavnom po privatnim proslavama i svadbama. Odličan je osjećaj kad vidiš da uz pomoć muzike ljude činiš srećnim.

Otvori dušu našim čitaocima portala, naročito pripadnicama ljepšeg pola…Kakvo je tvoje ljubavno stanje, šta se dešava na tom polju ?

– Na ovo pitanje bi ostao suzdržan.

Tko je ti uzor od estradnih umjetnika ?

Pa nemam neki poseban muzički uzor, jer volim slušati i Harisa Džinovića, Sašu Matića, Aca Lukasa, Aca Pejovića , Šabana… Znači sve što je dobro volim slušati, tako i makedonske pevače Naum Petrevski, Nikola Badev, pa sve do pjevačica kao što su Esma Redžepova itd.

I za kraj poruka za sve nase vjerne čitaoce !

– Pre svega hvalča e-turneja.com na ovom intrevjuu. Poruka za sve vjerne čitaoce bi bila da im se najprije želim od srca da se zahvalim svima onima ko me podržavaju i nadam se da će i dalje tako biti , pa sve do finala kp što sam rekao (smijeh). Svakako veliki pozdrav za cijelu Bosnu i Hercegovinu.

(e-turneja.com)