Anida Idrizović i Dijana Bliznac gosti emisije „Sa Tanjom na ti“

318

U novom izdanju talk showa “Sa Tanjom na ti”, urednica i voditeljica TV Pink BH razgovarat će sa dvije dame – Dijanom Bliznac i Anidom Idrizović.

Tanja Djurovic 2015 (6 of 17)

U studijskom dijelu emisije Tanja S. Đurović će otvoreno razgovarati sa Anidom Idrizović, pobjednicom 4. sezone showa “Zvijezda Možeš Biti Ti” koja će govoriti o budućem stajanju na „ludi kamen“, sa gledateljima Pink BH podijelit će i nekoliko detalja sa prosidbe, te zašto je odlučila uploviti u bračne vode. Otkrit će kada će biti vjenčanje, gdje i u čijem prisustvu. Uz pripreme za vjenčanje slijedi i promocija pjesme i spota „S tobom il’ sama“.

U „Tanjinoj avanturi“ voditeljica će ugostiti Dijanu Bliznac, uspješnu i talentovanu pjevačicu koja već duže vrijeme predstavlja pravo muzičko osvježenje na domaćoj sceni. Pjesme sa njenog prvog albuma opravdale su sva očekivanja publike, a mlada pjevačica nastavlja u istom ritmu, pa je tako odlučila prezentirati novi singl i spot pod nazivom “Zreo za ludaru”. Tanja je sa Dijanom razgovarala neposredno pred promociju, pratila je njene pripreme, te zabilježila sve finese iza kulisa koje publika još nije vidjela.

Talk show „Sa Tanjom na ti“ pogledajte u nedjelju, 1. novembra od 23:00 sati u programu TV Pink BH.